Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
arkadaşlar vergi notu olan bana atabilirmi rica etsem
[email protected]
arkadaşlar vergi notu olan bana atabilirmi rica etsem
[email protected]
yeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:cool sen bizi kandıran cool degilmisin
hani göya şaka yapmıstınn
bizi de boş yere heycanlandırmıstın
;D ;D ;D ;D
zeynep aysan ' Alıntı:aslı analiz nasıldı senin beklediğin not geldi mi
yeis ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:cool sen bizi kandıran cool degilmisin
;D ;D ;D ;D
Evet evet oydu ;D
sedabaransel ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:cool sen bizi kandıran cool degilmisin
;D ;D ;D ;D
Evet evet oydu ;D
vergi notu mu istio ney ;D
Arkadaşlar Gaziantep odasından kimse varmı forumdayakuma ' Alıntı:Gaziantep'ten aranan yok mu hiç arkadaşlar?
asliyz ' Alıntı:zeynep aysan ' Alıntı:aslı analiz nasıldı senin beklediğin not geldi mi
Zeynep , notlarımı bilmiyorum. Ama analizden kalmayı beklemiyordum. 20 puanlık olan soru kavram , onu atmıştım. Diğer sorularda pek sorunum yoktu. Ama analiz için notları bol diyorlar. İnşallah sen de geçersin.
hakankrl ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:cool sen bizi kandıran cool degilmisin
;D ;D ;D ;D
Evet evet oydu ;D
vergi notu mu istio ney ;D
Elimize düştü ;D
burakay ' Alıntı:yeis ' Alıntı:
arkadaşım gönderiyorum
2-3 tane döküman var beş dakika içinde yoluyorum
geldiğinde haber verirsen iyi olur
banada lütfen [email protected]
sibeldogan ' Alıntı:servers ' Alıntı:shatz ' Alıntı:servers ' Alıntı:shatz ' Alıntı:servers sende hatay odasındansın dimi aradınmı bugün odayı hala elimizde bişey yok diyorlar mı
shatz onları arayacağıma 1 saat efendi gibi beklerim daha iyi. zaten kazandığımı bi öğreneyim gidip ağız burun bırakmayacam odada
bide benim yerime vur ağzına gözüne merkezdemisin sen ben dörtyoldayım
merkezdeyim arkadaşım. sen gelene kadar ben baya bi hasar bırakırım bunlarda. ayıptır yahu millet öğreneli nerdeyse 16 saat oldu biz hala tesmeri bekliyoz
resmen ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz kaldıysakta öğrenme hakkımız var bizimde gıcık oldum iyice stres yaptım şimdi