zeynep yazdım ama sayfalar çok hızlı gidiyor arada eridi işte maliyet var ondan zatem umudum yoktukı ne önerirsin maliyetten bende yurdakul var ama başka yok oda yaramadızeynep aysan ' Alıntı:sinanın vergiden hakkını yemişler ben ce.Başka varmı arkadşım kaç kere sordum
inşallah başarılı olursun. ben de ilk kez girdim 4 derse çalıştım 7/4 hedefim vardı, vergiyi de amortiden geçirmişler 7/5 oldu.PELİNFA ' Alıntı:herkesi çok tebrik ediyorum. bende mart sınavında ilk denememi yapacağım hedef 4/7.
inşallah daha iyi olsun ama ilk sınavda 4 te yeter 4 olsun temiz olsun benim olsun.
serwet ' Alıntı:inşallah başarılı olursun. ben de ilk kez girdim 4 derse çalıştım 7/4 hedefim vardı, vergiyi de amortiden geçirmişler 7/5 oldu.PELİNFA ' Alıntı:herkesi çok tebrik ediyorum. bende mart sınavında ilk denememi yapacağım hedef 4/7.
inşallah daha iyi olsun ama ilk sınavda 4 te yeter 4 olsun temiz olsun benim olsun.
sinanyucel ' Alıntı:Arkadaşlar itirazlar ne zaman yapılıyor başlamadımı nasıl yapılacak.
finansal muh. 80, analiz 80, maliyet muh. 80, denetim 70, vergi 51, hukuk 35, meslek hukuku 32PELİNFA ' Alıntı:serwet ' Alıntı:inşallah başarılı olursun. ben de ilk kez girdim 4 derse çalıştım 7/4 hedefim vardı, vergiyi de amortiden geçirmişler 7/5 oldu.PELİNFA ' Alıntı:herkesi çok tebrik ediyorum. bende mart sınavında ilk denememi yapacağım hedef 4/7.
hangi derslerden geçtin? yaaa o amortiden bende istiyorum.
Minik ' Alıntı:sürekli ekranı açıp bakıyorum. Korkuyorum vergi değişçek diye. :
serwet ' Alıntı:temel hukuk dersine itiraz edicem. 1 soru yaptım diğerlerini boş geçtim, hiçbirşey yazmadım yine 35 geldi. haketmedim bu kadar notu ben 10 yada 15 bekliyordum.
hakankrl ' Alıntı:Minik ' Alıntı:sürekli ekranı açıp bakıyorum. Korkuyorum vergi değişçek diye. :
Aynen
shatz ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:Minik ' Alıntı:sürekli ekranı açıp bakıyorum. Korkuyorum vergi değişçek diye. :
Aynen
ben 30 kez bakmışımdır herhalde
tamam da herkes az aldığından söz ediyor. ben boş kağıda 35 aldım diyorum, 10 yada en fazla 15 bekliyordumalanon ' Alıntı:Anlaşılan bu sınavın erol taşı hukuk olmuş .
kimi okusam 35 almış bu ne yahuu..