Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

herkesi çok tebrik ediyorum. bende mart sınavında ilk denememi yapacağım hedef 4/7.
inşallah daha iyi olsun ama ilk sınavda 4 te yeter 4 olsun temiz olsun benim olsun. :D

temel hukuk dersine itiraz edicem. 1 soru yaptım diğerlerini boş geçtim, hiçbirşey yazmadım yine 35 geldi. haketmedim bu kadar notu ben :D 10 yada 15 bekliyordum.

zeynep aysan ' Alıntı:
sinanın vergiden hakkını yemişler ben ce.Başka varmı arkadşım kaç kere sordum
zeynep yazdım ama sayfalar çok hızlı gidiyor arada eridi işte maliyet var ondan zatem umudum yoktukı ne önerirsin maliyetten bende yurdakul var ama başka yok oda yaramadı

PELİNFA ' Alıntı:
herkesi çok tebrik ediyorum. bende mart sınavında ilk denememi yapacağım hedef 4/7.
inşallah daha iyi olsun ama ilk sınavda 4 te yeter 4 olsun temiz olsun benim olsun. :D
inşallah başarılı olursun. ben de ilk kez girdim 4 derse çalıştım 7/4 hedefim vardı, vergiyi de amortiden geçirmişler 7/5 oldu. :)

serwet ' Alıntı:
PELİNFA ' Alıntı:
inşallah başarılı olursun. ben de ilk kez girdim 4 derse çalıştım 7/4 hedefim vardı, vergiyi de amortiden geçirmişler 7/5 oldu. :)

hangi derslerden geçtin? yaaa o amortiden bende istiyorum. :)

sürekli ekranı açıp bakıyorum. Korkuyorum vergi değişçek diye. ::)

çok mutlutummm güzel haberler aldım birincisi benim durumumda olanlar için yazıyorum ben tesettürlüyüm ruhsatıma tesettürlü fotoğraf koydurmak istiyorum dedim oıdayı aradım mümkünmü dedim mümkünmüş yuppii artıııı benim ruhsat 1600 türmob+odaya 655 tl: 2.255 tl ye mal oluyor hatay odasına bağlı olanlara duyrulurrr :D

sinanyucel ' Alıntı:
Arkadaşlar itirazlar ne zaman yapılıyor başlamadımı nasıl yapılacak.

İtraz için tesmerin sayfasında banka hes. numaraları ve bedellerde yazan iş basnkası dikmen şubesi 487242 nolu hesaba itiraz edeceğiniz her ders başına 15,00 TL yatırıyorsunuz ve 1 tam iş günü geçtikten sonra yine tesmerin sayfasında online işlemler menüsünden dekont tanımlama işlemi yapıp itiraz edeceğiniz dersleri seçip bekliyorsunuz. (bir an önce yatırın çünki süre kısa tutulacaktır!!! ve şubeden yatırmak zorunlu)

Ancak şu an sistemde itiraz menüsünü faaliyete geçirmemişler en geç yarın faaliyete geçer.

PELİNFA ' Alıntı:
serwet ' Alıntı:
PELİNFA ' Alıntı:

hangi derslerden geçtin? yaaa o amortiden bende istiyorum. :)
finansal muh. 80, analiz 80, maliyet muh. 80, denetim 70, vergi 51, hukuk 35, meslek hukuku 32
vergii, hukuk ve meslek hukukunda bana göre fazla not vermişler. teşekkürler komisyondakilere :D

Minikkkkk
:D Şükür kavuşturana dermişim...
Martta bitecek bu iş inş.

arkadaşlar vergide 1.sorum tamdı.
2. soru sallamıştım bişeyler ama doğru cevabı tam karşılamıyordu.
3.sorunun sadece tutarlarını düzeltmiştim ters kayıtla. yani gelecek aylara ait gid. tahakkukuna atmıştım bi kısmını. fakat soruda 770 genel yönetim hs. alacak tarafındaydı ben hiç onu görmemiştim haliyle o düzeltmeyi yapmamıştım sorudaki tek doğru yevmiye kaydındaki tutardı.
4.sorunun a şıkkı doğruydu
b şıkkında da bitanesi tam doğru bi tanesininde oranı doğruydu.
ve bu kağıda 60 verdiler

1.soruya 25
4.sorununa şıkkına 15
etti 40 geri kalanlara toplamda 20 puan çıkartmışlar helal olsun. vergiden kalanlar benimkiyle bi karşılaştırma yapsınlar belki yardımcı olur

serwet ' Alıntı:
temel hukuk dersine itiraz edicem. 1 soru yaptım diğerlerini boş geçtim, hiçbirşey yazmadım yine 35 geldi. haketmedim bu kadar notu ben :D 10 yada 15 bekliyordum.

Bende hukuktan teke kaldım, 2 net 1 yarım cevabım vardı bende 35 aldım, bende itiraz edeceğim.

İnşAllah karaöz ablacım :)

Shatz tesettür olayına sevindim. İnşAllah İstanbul Odasıda yapıyordur.

Anlaşılan bu sınavın erol taşı hukuk olmuş :).

kimi okusam 35 almış bu ne yahuu..

evli çocuklu arkadaşlar çok zor şartlar altında 7/7 yaptık demişler,
bence bekar olanlar çok zor şartlar altındalar,ders çalışmayı engelleyecek
bir sürü haller var,gezmek tozmak gibi.evli olanlar düzenli hayatları olduğu için
ders çalışabildiler bence ;D

alanon ' Alıntı:
Anlaşılan bu sınavın erol taşı hukuk olmuş :).

kimi okusam 35 almış bu ne yahuu..
tamam da herkes az aldığından söz ediyor. ben boş kağıda 35 aldım diyorum, 10 yada en fazla 15 bekliyordum