Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

HaCkHaN ' Alıntı:
Minik ' Alıntı:
finansal muhs. 77
analiz 60
maliyet 5
denetim 87
vergi 51
hukuk 26
meslke 15

benim analizden geçmem içten bile değildi..soru sıralamasına göre yapıcam diye son 15 dakika tüm cevapları sildim,hızlı hızlı baştan yaptım işlemler karıştı. 80 beklediğim şeyden 40 ile kaldım..sağlık olsun.bu arada maliyetten aldığın not a çok güldüm. 5 :) bişeyler yapmışsın hine

bişey ne demek ya Hakan :)

Yalan Rüzgarı gibi karıştırdım safhayı. bir işe yaramadı döktüğüm terler :D

Minik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
Minik ' Alıntı:
finansal muhs. 77
analiz 60
maliyet 5
denetim 87
vergi 51
hukuk 26
meslke 15

ilk girişler mecburi değilmiş keşke ben girmeseydim maliyete.yarım saat oturdum boş kağıt verdim..üniversiteden beri bu dersin sorunlu benim..hukukta üstüme yok ama :)

sen nasıl meslek ve genel hukuktan kalırsın inanasım gelmedi. :)

benim analizden geçmem içten bile değildi..soru sıralamasına göre yapıcam diye son 15 dakika tüm cevapları sildim,hızlı hızlı baştan yaptım işlemler karıştı. 80 beklediğim şeyden 40 ile kaldım..sağlık olsun.bu arada maliyetten aldığın not a çok güldüm. 5 :) bişeyler yapmışsın hine

bişey ne demek ya Hakan :)

Yalan Rüzgarı gibi karıştırdım safhayı. bir işe yaramadı döktüğüm terler :D

HaCkHaN ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
itiraz edip aynı zamanda çalışmaktan başka çaren yok belki itirazdan bişey çıkabilir ama sonunda halledeceksin inş.üzme kendini... seni çok çaresiz görüyorum hepsi geçer üzülmene değmez

bence sende itiraz et,kontrol etsinler,benim kağıdımdan daha iyiydi seninkisi aynı notu vermişler.50..bence itiraz et :D

gözüm yükseklerde değil sağol :D bence senin bana kastın var yemezlerrrrrrr :D :D

kmlaky ' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle tüm kazananları tebrik ediyorum.
Tesmer2in sitesinde mart sınavına başvuru kısmı açılmış, ama itiraz kısmı açılmamış. Bilgisi olan var mı ?
Benin denetim ve hukuk kaldı. denetimden 42 aldım. bir zorlayayım diyorum.
Ayrıca kazanan arkadaşlara da bu 2 dersten kaynak soruyorum.Kitap not ne tavsiye edersiniz.
Teşekkürler :)

Denetim Ömer Duman
Hukuk Arif Kocaman. ve tabi çıkmış sorular.

Ulaşma imkanınız varsa Dehanın kitaplarını alın derim.

shatz ' Alıntı:
itiraz edip aynı zamanda çalışmaktan başka çaren yok belki itirazdan bişey çıkabilir ama sonunda halledeceksin inş.üzme kendini... seni çok çaresiz görüyorum hepsi geçer üzülmene değmez

hatta sen zahmet etme ben senin yerine itiraz edeyim.isim soyismin,adresin filanda vermene gerek yok.yazılıydı zaten kargonun üzerinde. ;D

buarada kızacaksınız ama mesai bitmeden son kez bakayım dedim hala değişmemiş vergi sanırım sabitlendi artık çok şükür :D :D :D

shatz ' Alıntı:
buarada kızacaksınız ama mesai bitmeden son kez bakayım dedim hala değişmemiş vergi sanırım sabitlendi artık çok şükür :D :D :D

dur bi dakka tc kimlik diyor , isimden bulurum sorun değil :D

shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:

ya gerçekten sizleri tanıdığıma sevınıyorum arkadaşlar tamam üzülmek yok çalışacağım tabı ama bu bekleyişler çok fena bu arada tesmeri aradık itirazlar için yarını bekleyin diyorlar edeceğim bakalım ne çıkar hayırlısı ne diyelim eninde sonunda aranızdayım inşallah bu arkadaşlık haliyle ilerde de devam eder.

yeterlilik ' Alıntı:
Mesai bitimi mi ? Çalışıyor muydun ki sen ;D ;D

çalışmaya çalışıyoruz işte :D :D çevrimdışı yaşayan korkak smmm seni konuşturma beni uğraşma benle enazından senin gibi çalışıyor rolü yapmıyorum iyi bilirim ben seni :D :D :D

sinanyucel ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:

ya gerçekten sizleri tanıdığıma sevınıyorum arkadaşlar tamam üzülmek yok çalışacağım tabı ama bu bekleyişler çok fena bu arada tesmeri aradık itirazlar için yarını bekleyin diyorlar edeceğim bakalım ne çıkar hayırlısı ne diyelim eninde sonunda aranızdayım inşallah bu arkadaşlık haliyle ilerde de devam eder.

merak etme kardeşim seninleyiz.martta bu iş biter

Hakan o nasıl alıntı yaa :D

Meslek Hukukuna hazırlanamadım zaten.
Hukuktan da beklemiyordum yine ama kalmışım işte. Tam değildi cevaplarım. O vekil sorusumuydu neydi onlarıda ters yazınca kaldım :( Belkim 50 gelirdi.

kmlaky ' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle tüm kazananları tebrik ediyorum.
Tesmer2in sitesinde mart sınavına başvuru kısmı açılmış, ama itiraz kısmı açılmamış. Bilgisi olan var mı ?
Benin denetim ve hukuk kaldı. denetimden 42 aldım. bir zorlayayım diyorum.
Ayrıca kazanan arkadaşlara da bu 2 dersten kaynak soruyorum.Kitap not ne tavsiye edersiniz.

hukuk - arif kocaman
denetim için kitap yerine ders notları bulabilirsin internetten.

Minik ' Alıntı:
Hakan o nasıl alıntı yaa :D

Meslek Hukukuna hazırlanamadım zaten.
Hukuktan da beklemiyordum yine ama kalmışım işte. Tam değildi cevaplarım. O vekil sorusumuydu neydi onlarıda ters yazınca kaldım :( Belkim 50 gelirdi.

yahu alıntımda sorun var benim,başı sonu belli değil :)

sağlık olsun,baba dersleri vermişsin daha ne istiyorsun :)

evet... zaten vergiyi 51 gördüm ya.. konuşamadım, dilim dönmüyor ağzımda :D

Hiç üzülmedim sonra diğer 3 derse :)

arkadaslar tekrar merhaba,

ben en cok fin.muh.den kaldigima uzuldum;
sinavdan cok mutlu cikmistim oysa;

sadece iskonto kuralini bilmiyordum 5/10 n30 kurali mi neyse;
bir-iki soruda vardi o da.
acaba sonuc yanlis cikinca hic mi puan alamiyoruz;
dogru olan yevmiyelere bile not vermiyorlar mi;

30 almisim :-(

itiraz etsem mi sizce.

ha birde donem sonu islemlerinde hatam vardi; satilan malin maliyetinde..

ama bilancom tutuyordu,
gelir tablomda;
tumm yevmiyeleri kebirleri yapmistim.

vergiden çoğu kişi 51 almış neden acaba ???

bir de fin. muh.ye nasil ve nerden calismaliyim???

bilgi verebilir misiniz?

Minik ' Alıntı:
evet... zaten vergiyi 51 gördüm ya.. konuşamadım, dilim dönmüyor ağzımda :D

Hiç üzülmedim sonra diğer 3 derse :)

ilk görünce dilin dönmedimi :D

ver verdi vergimdi vergidim gibi bişey mi oldu yani