Aralık 2011 vergi mevzuatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2011 vergi mevzuatı

3 ? 4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılacak 2011/3. Dönem SMMM Sınavında;
Aşağıda belirtilmiş düzenlemeler, sınav sorumluluk alanı içerisinde yer almayacaktır.
* 14 Şubat 2011 tarihli Resmi Gazete?de yayımlanmış, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu,
* 11 Ocak 2011 tarihli Resmi Gazete?de yayımlanmış, 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu,

Ayrıca,
- 19 Kasım 2011 tarihinde yapılacak 2011/3. Dönem Staja Giriş Sınavı
ve
- 3 Aralık 2011 tarihinde yapılacak 2011/3. Dönem A, B ve C Grubu Staj Ara Dönem ve Bitirme Değerlendirmelerinde;
Aşağıda belirtilmiş düzenlemeler, sınav sorumluluk alanı içerisinde yer almayacaktır.
* 25 Şubat 2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmış, 6111 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun (TORBA YASA)",
* 14 Şubat 2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmış, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu,
* 11 Ocak 2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmış, 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu,
* 4 Şubat 2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmış, 6100 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu

ya arkadaşlar staj ara donem ve bitirme sınavlarında sorumluluk alanında değil yazıyor.ben burdan haraketle aralık sınavında da yoktur diye yazdım.yanlış yönlendirme yapmak istemem.lütfen sizlerde arastırırsanız sevinirim.

smmm yeterlilik için böyle birşey yazmıyor benimde dikkatimi çekti.Buda belki burdan soru gelebilir diye akla geliyor.

Arkadaşlar;
Ankara Tesmer'den aldığım cevap bu kanundan sorumlu olduğumuz yönündedir.Bilgilerinize,

arkadaşlar sizce vergi bu sınavda nasıl olur???zor mu kolaymıı? ben ilk kez giricem vergiye..hep korktuğum bi ders olmuştur o yüzden sona bıraktım onu çalıştım ama daha çok göz önünde olan konulara..birde sorularda puanlama nasıl oluyor yani uygulama sorusunun puanı daha mı fazla oluyor??