Ynt: Aralık' da gelebilecek maliyet muhasebesi konuları nelerdir.?
denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
Maliyette son dönemlerde matematiksel dağıtımı çok sordular ama yinede ona bile gelmez diyemem cidden her an herşey olabilir bi hoca var marmarada kapıda ders anlatıyordu hatta onu çok övüyorlar olmazsa ona gidicem ki umarım olur
kapıda ders mi anlatıyo şovmu yapıyo ben onu gördükçe bana afakanlar basıyo. adam dersmi anlatıyo istanbulumu fethediyo anlamadım ? anlatabilecek olan varmı?
isim vermiyim diyorum ama açık açık yazayım.
Efsane (Yuce ay) hoca hayatımda gördüğüm en iyi maliyet hocasıdır.
Tesmerine de gittim dehasına da gittim. Maliyetin M'sini anlamam anlamayı da reddederim sevmem illet olurum.
Bu hoca gerçek anlamda işinde uzman birisidir.
2 univde ders verir DR'dur. Bizim yeterlilikler konusunda artık aşmıştır.
sınavı bir şekilde kazanamazsanız bir sonraki kurstan asla ücret almaz.
insan olarakta dünyalar iyisidir.
birşekilde kendisinden olumsuz elektrik aldıysanız, 1 dersine katılmanızı öneririm.
not: hocayla şahsi hiçbir ilişkim yoktur. ismen beni tanımaz. fakat oraya buraya dava açan çocuk derseniz direk hatırlar. çok arkadaş gönderdim, sağolsun ben aradığımda inebileceği dip fiyatlara da iniyor.
okul önünde ders anlatmasının 2 yönü var 1 yeni öğrenci kazanmak.
2 kendi öğrencilerine son kez tekrar etmek. orada yaptığı cok hızlandırılmış bir tekrardan ibaret...
biz ders alırken bile defalarca kişi gelip sırf bahcede anlattığın için geçtim diyerek teşekkür etti.
istanbul dışından gelenlere cuma günleri ordan burdan toplayıp gece 2lere kadar ücretsiz olarak bu dersi anlatmıştır.
ben böyle tanıdım. bu kadar tanıdım. bunun dışındaki her fikre de saygılıyım elbette, herkes farklı değerlendirebilir bir insanı.