Arkadaşlar Güncelleme Çalışmıyor!

duygukorkmaz

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar benim güncelleme çalışmıyor hata veriyor..
sizlerinkinede oluyormu tesmerin sitesine giriyorum oda açlımıyo bu aralar
güncellememin siteyle bağlatısı var mı?

yoksa tekrarmı indirmem lazım güncelleme programını..
t

teşekürler..

Selam Duygu,

tam bende benzeri bir konu acacaktim ki senin mesajını gordum. Aynı sorun bende de var. Tesmer sunucuları ile ilgili bir sorun olsa gerek.Sayfa acılmadıgı zaman guncelleme yapmaması gayet normal, server calısmıyor cunku.Bende format atacagım ama calıstıgım derslerı servere kaydedemedigim icin format atamıyorum, yoksa bir suru zamanım bosa gidecek.

Ama bu nasıl bir hizmet demeden de gecemiyorum.

arkadaşlar tesmerin sitesi yaklaşık bir haftadır hata veriyor, girilmiyor siteye. hal böyle olunca güncelleme yapılamıyor.

Merhabalar,

Arkadaşlar CD güncelleme sorunu bende de vardı ve Cd'yi açamıyor derslere çalışamıyordum. :lol:

CD'yi çalıştırdığımda en son güncellemenin 1 aylık süreyi geçtiği ve internet bağlantısı sağlanıp güncelleme yapılması gerektiği söylenmekteydi. Fakat güncelleme yaptığım halde CD'yi yine de açamıyordum.

En son güncellemeden sonra 1 ay zaman geçtiğini söylediği için bu 1 aylık süreyi nasıl kısaltabilirim dedim. Bilgisayarın tarihini 1 ay öncesine aldım.

Ve sonuç; CD çalışıyor... :D :D :D

ama unutma ki guncelleme yapmadıgın sürece çalıştıgın dersleri servera aktaramıyorsun..ve suan hala guncelleme olmuyor..yarın arayalım bari.

Arkadaşlar koşun , yetişin..Sayfa açılmış ve ben guncelleme yaptım..Bir daha ne zaman acılır acaba :)