Arkadaşlar Ne Yapacağım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HANZADE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar son hakkımdı maliyetten çaktım. ne yapmalıyım

Konu başlığında büyük harf kullanmayınız

Ynt: ARKADAŞLAR NE YAPACAĞIM

HANZADE ' Alıntı:
arkadaşlar son hakkımdı maliyetten çaktım. ne yapmalıyım

İtiraz etmek ve sonuç alamazsanız (kağıdınıza güveniyorsanız) mutlaka dava açmak. Bilirkişiler komisyon üyelerinden olamıyor.

evet ıtırazınızı gerceklestırın komısyon dava konusunda tam bılgım yok ama bılırkısı atanan davalara sızın katılmanıza gerek yok gerekırse denersınız tabıı kagıdınız gecer bır not alacak bır kagıtsa.. bır de dua edın su 9 hak ve daha az bekleme surelerı gelsın bır an once..

İdari davalarda kural olarak zaten duruşma yapılmıyor, özellikle istemediğiniz takdirde. Öyle duruşma günü filan beklenmiyor. İşler yazışmalar üzerinden yürüyor. Bilirkişi atanması zaman almaz, onlara da inceleme için süre verilir. Diğer davalar gibi de uzayıp gitmez.

Umarım dava açmaya gerek kalmadan itirazınızdan sonuç alırsınız HANZADE...

Allah yardımcın olsun dilerim 2 yıllık beklemeye kalmazsın

Ynt: Arkadaşlar Ne Yapacağım

çok çok üzüldüm bir sürü emek saçma iki soruya heba olabilir mi anlayamıyorum biraz insaf!!! Yönetmelik ne zaman değişecekse biran evvel değişmeli yılların emeği birkaç hakta sömürülmemeli arkadaşların dediklerine katılıyorum her yolu deneyin itiraz dava ama umarım bir sonuç alabilirsiniz tekrar geçmiş olsun

her yolu dene önce itiraz et sonuç alamazsan dava aç . iki yıl beklemiş biri olarak tavsiyem bence elinden geleni yap.

Allah yardımcınız olsun
bencede dava açın sonuna kadar uğraşın..
bende dahil olmak üzere bi çok arkadaşımız maliyette son hakkımıza gireceğiz.
bu nasıl bir sistemdir Allah'ım

zor bir durum.itiraz ve dava yolunu düşünün ..
Bu sınav zordu .Birikme oldu.Önümüzdeki sınav çok kolay olacak diyenlere inanıp ders çalışmayı ve soru çözmeyi bırakmayın.Finansal muhasebe'den son hakkında dosya yakanları unutmayın!

Bu sınavlarda odaların ve türmobun sınav sorularına doğrudan etkisi yok . Soruların içeriğinde 'YÖK ' de etkili...
smmm yeterlilik sınavları özel ymm sınavların'da olduğu gibi aynı gün %95 inin kazandığının açıklandığı sınavlar gibi de değil artık..

peki arkadaşlar dava nasıl nerede açılıyor.süreç ne kadar sürüyor

HANZADE ' Alıntı:
peki arkadaşlar dava nasıl nerede açılıyor.süreç ne kadar sürüyor

Herhalde birkaç ay sürer. İdare Mahkemesi'ne talebinizi (sınav sonucunuzun verdiğiniz kağıtla tutarlı olmadığı, bilirkişilerce yeniden okunması, vb.) dilekçeyle bildireceksiniz. Başvuru harcı ve tebligat masrafı ile bilirkişi ücretini ödeyeceksiniz. Hakim bilirkişi atayacak, onlara durumu tebliğ edip (sanırım) 15 gün süre verecek, bilirkişiden gelen kararı da taraflara tebliğ edecek. Davalı bilirkişinin kararı üzerinde görüş bildirebilir sanırım, dava olumlu sonuçlanmazsa temyiz edebilirsiniz, bu durumda süreç uzayabilir. Ama uzasa da, bekleme süresi ve sınava girip bekleyeceğiniz süreyi muhtemelen geçmez. Kazandığınız takdirde, yaptığınız bütün masrafları da davalı idare ödeyecek.

İtiraz sonucunu aldığınız gibi (zaman kaybetmeden) davayı açabilirsiniz. Dava yoluyla sonuç alıp ruhsatına kavuşanlar olduğunu duydum. Umarım sizin için de böyle olur, eğer itirazdan sonuç alamazsanız.