Arkadaslar Maliyet muhasebesınden turmob un cevapları gec yayınlandı. soruları tekrar cözdüğümde türmob un işcilik hesaplamasında yevmiye kaydı hataı. damga vergisi ve gelir vergisini 730 a atmış. dolayısıyla hesapta yanlış. itiraz edebilmek icin ise yayınlanan cvp tarıhı gec oldu. dehanın yayınladıgı cvp dogru bende oyle yaptıum. fakat neden kaldıgımı türmob un soru cvp ları yayınlanınca anladım. bu cvp larına nasıl itiraz ederiz. yanlıs yapmıslar soruyu...
damga vergisi ve gelir vergisi ne zamandan belli 730 da izleniyor. Isci isveren kesintileri sgk ve issizlik ok. Ama damga ve gelir vergisi 730 da olmamali. Bu ikinci sorudan bu sekilde bizden puan kirip biraktilarsa soyleyecek bisi bulamiyorum![]()
Süper, sonra da sınavlar doğru dürüst yapılmıyor ki, herkes müşavir olabiliyor, mesleğin itibarı kalmadı artık diye sızlanınArkadaşlar sınavlardan kalanlar itiraz etsin hoca da itiraz çok olunca yıpransın ki bir dahaki sefere daha kolay sorsun nasılll))
damga vergisi ve gelir vergisi ne zamandan belli 730 da izleniyor. Isci isveren kesintileri sgk ve issizlik ok. Ama damga ve gelir vergisi 730 da olmamali. Bu ikinci sorudan bu sekilde bizden puan kirip biraktilarsa soyleyecek bisi bulamiyorum![]()
aferin iyi yapmis tebrik ederim, nasil tuzak kurariz cok iyi biliyolar . oyleki dogru olani diil olmayani istiyolarmaliyetim cok iyi oldugu halde kaldim. Oyleki hazirandaki sinavdada tuzaga dusucem diye korkUyorum. Maliyetten nasil kaliyoruz neye nasil puan veriyolar anlamis diilim.itiraz etme sonuc alamazsin diyorlar.antideprasansiz bu sinav cekilmez
))
Arkadaşlar sınavlardan kalanlar itiraz etsin hoca da itiraz çok olunca yıpransın ki bir dahaki sefere daha kolay sorsun nasılll))