personel maaş programı

Askelik Borçlanması İle ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biliyorsunuz 01.10.2008 tarihinde askerlik borçlanması %35 üzerinden hesaplanacak. bizde buna kalmamak için erkenden başvuralım dedik.tanıdıgımın askerlik borclanmasını kurumdan aldıgı kağıdı askerlik şubesinden onaylattık..
bundan sonra hangi yolu izleyecegiz..

1- ihtiyarlık müdürlüğünemi gidecegiz
2-herhangi bir sgk kurumu olabilirmi
3-şirkertin baglı oldugu sgk kurmumu
4-bakırköy sgk kurumuna yapılıyor diye duydum
5- ögleden sonrada başvuru yapılıyormu. yoksa sadece öglene kadarmı.

en yakın zamanda askerlik borclanması başvurusu yapmış olan varsa lütfen bilgilendirebilirmi.

teşekkürler

Ynt: Askelik Borçlanması İle ilgili

KENDİ SORUMA KENDİM YANIT VERİYORUM...

"öncelikle sgk müdürlüklerinde bulunan askerlik şubesi tarafından onaylanmak üzere matbu formu alıyoruz. daha sonra ilgili askerlik şubesinden onaylatıyoruz..(kaç ay askerlik yapmışız)..bu formu önceden bölge ihtiyarlık sigorta müdürülğüne veriliyormuş.şimdi baglı bulundugunuz sgk mdürlüğüne başvuru yaoıuyorsunuz.öyle eskisi gibi sabah gelmeniz lazımdı.. ögleden sonra alamıyoruz gibi. bahanelerde yok. çalışma saatleri içersinde her daim alınıyor".

bilginize.

Teşekkürler abi.
Askerlik cüzdanı olunca da Askerlik şubesine gitmeye gerek yokmuş.Direkt bağlı bulunan sgk müdürlüğüne başvurup yapabiliyormuşuz.

Ölmüş insanalrın askerlik borçlanması dul kalan eşi tarafından yapılır mı? Böylece dul kalan eşde, askerlik borçlanması ile birlikte aylık alabilir mi?

özlem... ' Alıntı:
Ölmüş insanalrın askerlik borçlanması dul kalan eşi tarafından yapılır mı? Böylece dul kalan eşde, askerlik borçlanması ile birlikte aylık alabilir mi?

özlem... ' Alıntı:
Soruş saati 15:04
Cevabın bulunuş saati:15:22
Soruyu sormadan önce daha önce cevaplanmış konular gözden geçirilse....

Sorumun cevabını forumda bulamadığım için sordum. Cevaba başka kaynaklardan ulaştım.
Ön yargılı olunmazsa...

Haklısınız,özür dilerim önyargılı olduğum için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...