Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam askerlik borçlanması talebinde bulunup bir miktar ödenip gerisi ödenemedi yada başvuruda bulunulup hiç ödenmemesi halinde bağkurlu kişi sonraki aylarda tekrar borçlanma talebinde bulunabilirmi?yardımlarınız için şimdiden teşekkür.
bir ekstre çektirip,askerlik borçlanmasının geri kalan kısmı borç olarak görünüyorsa,kurumla görüşüp sonuçlandırabilirsiniz.hiç ödeme yapılmadığı ise 6 ay içinde ödeme süresi var.
değerli 007,
bağkurda bildiğim kadarıyla kısmi ödeme yok. ödediğiniz miktar diğer borçlarınıza mahsup edilmiş olabilir. yeniden borçlanma talep edebilirsiniz.
selamlar
ben askerlik borçlanmasını 1996 yılında yapmış ve ödemiştim (40,500,000,00 tl) ancak ileriki tarihlerde bana bağkurdan bir yazı geldi ve askerlik borçlanmasının geçerli olabilmesi için 5000,000,00 tl daha ödemem gerektiği yazıyordu ve gittim ödedim sanırım hesaplama hatası yapılmış dediler umarım birdaha yazı gelmez