Avukat makbuzumu vermedi ne yapabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sukayra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba. Avukatla 2 bin e anlaştık. Yarısını başında yarısını davanın sonunda odeyecektim. İlk yarısının faturasını istedim fakat vermedi. Sonra davada yanlışlıklar yapmaya başlayınca bana kendisine hiçbirşekilde para ödemedigimi ve beni şikayet edecegini aramızda uzlaşmanın bedelinin ise 5 bin tl olabilecegini soyledi.
ben paranın yarısını verdim geri kalanını da odemeyi istiyorum fakat karşımdaki kişi odemedigimi iddia ediyor. ne yapabirlim? faturayı çok istedimsede turlu bahanelerle vermeyi reddetmişti. lutfen yardımcı olun

Ynt: Avukat makbuzumu vermedi ne yapabilirim?

Formdaşım

Maalesef böyle sahtekarlar oluyor.Sizin Avukatla aranızda bir sözleşme varmı? Eğer varsa Sözleşmenin şartlarını görmek lazım yoksa önemli değil.önemli değil diyorum çünkü sizden 5.000.-tl uzlaşma parası isteyemez sizde 2.000.-tl eğer elden vermişseniz yani banka kanalı ile göndermemiş veya elinden makbuz,fatura almamışsanız işiniz zor.Bence sizde onu hem Avukatlar Barosuna hemde Vergi Dairesine şikayet edin.Barodan uyarı alır.Vergi Dairesinden ise 2.000.-tl'yi ödediğinizi size karşılığında fatura vermediğini dilekçe ile bildirin.Sakın korkmayın.