fonradar

Aynı işverenin Dosyalarının Birleştirilmesi

DİNLESOR

Katkı Sunan Üye
Üyelik
23 Eyl 2009
Mesajlar
299
Konum
istanbul
Arkadaşlar

İşverenin ikisi aynı adreste ( biri imalat biri büro kısmı ) diğeri aynı mahallede farklı adreste başka bir imalat yeri olmak üzere toplam üç işyeri dosyası var. Bunlardan büro kısmının tehlike sınıfı az haliyle. 2008 de bir yönetmelik vardı dosyaların birleştirilmesi hakkında. O yıllarda SGK ile görüştüğümde bize henüz talimat gelmedi eskisi gibi devam etsin demişlerdi. Şimdi merak ediyorum bu dosyaları tehlike sınıfı en yüksek olanının altında birleştirmede geciktik mi İstanbul'da SGK nasıl davranıyor, bu şekilde dosya birleştiren var mı? işçilerin giriş çıkışı mı yapılmalı yoksa başka bir yöntem mi uygulanacak yoksa bu şekilde devam etmeli mi? Deneyim yaşayan meslektaşların görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum.
 
Ynt: Aynı işverenin Dosyalarının Birleştirilmesi

Bu mesajı okuyan 45 kişiden bir cevap yok mu? Bu şekilde birden fazla dosyası olan işverenler için birşey yapmadınız mı?
 
Ynt: Aynı işverenin Dosyalarının Birleştirilmesi

Sayın DİNLESOR,
Yapmadım.Bilmediğim bir konu.Yapmış olsa idim cevap verirdim.Eminimki bu soruyu okuyan arkadaşlardan bu tür işlemle karşılaşan olmuş olsa idi cevap yazardı.
İyi çalışmalar...
 
Ynt: Aynı işverenin Dosyalarının Birleştirilmesi

Sadece büro işlerinde birleştirmeye izin veriyorlar olarak biliyorum.
 
Üst