personel maaş programı

Aynı İşyerinde Tahakkuklar Karışırsa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sami

Katkı Sunan Üye
şimdi bir şirketin 2 işyeri var.bunlardan birine 4.ayda 2 tane işe giriş veriildi şimdiye kadar hrşey normal fakat tahakkuk diğer işyerinden kesilmiş.yani giriş verilen işyeri ile tahakkuku kesile işyeri uymuyor.işe giriş bildirgesi sehven aynı şirketin baska işyerine verilmiş desem düzetlme sansımız var mı?Ne gibi müeyyide ile karsılaşırım

sorunuza görüş daha önce açtığınız başlık altında verilmiş

ben cvp alamadım pardon,siz nakil demişiniz ama verilmeyen aylık prim ve hizmet belgesi ne olucak

[anladığım kadarıyla bir şirkte ait bir kaç işyeriniz var ve sigorta yapılan yerle primlerin ödendiği yer arasında fark var. bunun için benim kanaatim kişiyi bir aylığına başka bir işyerine nakil yapın ve daha sonra asıl çalıştığı işyerine tekrar sigorta yapın. bu sadece benim fikrim

!!!

Sn. sami....

Burda yapacağınız işlem Öncelikle yanlış numara verdmiş olduğunuz bildirge için iptal bildirge düzenleyerek işlemden kaldırmalısınız. Esas dosyaya vereceğiniz bildirge ek mahiyette ise sigortalı başına 66,38 YTL asıl mahiyette ise 106,20 YTL İdari para cezası uygulanacaktır. Başka türlü düzeltme şansınızın olduğunu sanmıyorum.