Ba Bs Formu Mutabakatsızlık

talcid

Katkı Sunan Üye
Üyelik
18 Tem 2006
Mesajlar
627
Konum
istanbul
b formlarında genellikle farklı rakamlar oluşmakta bu durumda siz değerli meslektaşlarım ne tür uygulamalar yapıyorsunuz bu konuda bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
 
sn.karaman ba ve bs formlarında firmamızın diğer firmalarla faturalarını karşılaştırdığımızda karşı tarafın bize vermiş olduğu rakamla bizim rakamımız birbirine uymamaktadır ya da bizim kesmiş olduğumuz faturayı karşı taraf kayıtlarına almamıştır ya da zamanın kısalmasından dolayı bazı firmalarla mutabakat sağlamadan tahakkuk almaktayız. sizler bu gibi durumlarda ne tür uygulamalar yapıyorsunuz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler
 
Sayın gokhan64,

Mutabakat sağlarken sizin rakamınız mı, yoksa karşı firmanın rakamı mı doğrudur? Bu da ayrı bir şüphe ve sıkıntı doğuracaktır.

Bana kalırsa böyle yapmak yerine, kendi firmanız bünyesinde Ba, Bs rakamları ve bilgileri ne çıkıyorsa o şekilde bildirimde bulunun.

İyi akşamlar...
 
Merhaba,

Siz kayıtlarınızın doğruluğundan eminseniz. Karşı tarafla mutabakat sağlamanıza gerek yok.

İyi çalışmalar.
 
aslında her ne kadar emin olsamda arada farklılıklar oluşacağından eminim ama sizlerin dediği gibi zamanda daraldı kendi bilgilerimi dikkate alacam yorumlarınız için teşekkürler.
 

Benzer konular

Üst