personel maaş programı

Bağımsız Denetim Kursları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm okurlara öncelikle merhaba demek istiyorum;

spk bağımsız denetim için ankara maltepede özel bir kurs eğitim veriyor. hocaları çok iyiyimiş birde kalınan derslerden sonraki dönem ücretsiz eğitim veriyorlarmış daha önceden giden meslektaşlarım oldu öneriyorlar sizler ne düşünüyorsunuz bu lisans belgesi kursa gitmeden de alınabilir fakat uzun sürermi

Başlık açarken büyük harf kullanmayınız.

Ynt: Bağımsız Denetim Kursları

bu belge ne işe yarar ben anlamadım daha hep engel belge ve para okul bitti denetimüzerine yüksek yaptım stajı başlattım bir şeye yaramadı ben neden denetim mastere yaptım ne işime yarayacak parayla odanın sınavları ve kuslarına mı girmek zorundayım hep onları sengin edeceğiz

aday ' Alıntı:
bu belge ne işe yarar ben anlamadım daha hep engel belge ve para okul bitti denetimüzerine yüksek yaptım stajı başlattım bir şeye yaramadı ben neden denetim mastere yaptım ne işime yarayacak parayla odanın sınavları ve kuslarına mı girmek zorundayım hep onları sengin edeceğiz

staj ne işe yarayacak mesleği öğrenmene :)
denetim yüksek lisansı yapıp hala ne işe yarayacak diye soruyorsan
burada bir sorun var demektir...

yavrucuğum bu soruyu kasıtlı sordum ama arif olan anlar sen anlayamazsın hep aynı numaralar 10000 tl idi odanın idari veri muhasebeciliği bunlarda aynı ben denetim üzerine master yapttm hiç bir işe yaramıyor şimdi lise mezunu açıköğretim mezunlarıyla beraber spk kursuna gidiyorumişe bak sen bu daodanın tuzağıbu ülkede denetim daha 30 sene boyunca oturmaz sonra isim değiştirip daha çok belge isterler başlatma yeterlilik v.b. oda para kazansın yeter gerisi şişme balon ve şehir efsanesi

aday ' Alıntı:
yavrucuğum bu soruyu kasıtlı sordum ama arif olan anlar sen anlayamazsın hep aynı numaralar 10000 tl idi odanın idari veri muhasebeciliği bunlarda aynı ben denetim üzerine master yapttm hiç bir işe yaramıyor şimdi lise mezunu açıköğretim mezunlarıyla beraber spk kursuna gidiyorumişe bak sen bu daodanın tuzağıbu ülkede denetim daha 30 sene boyunca oturmaz sonra isim değiştirip daha çok belge isterler başlatma yeterlilik v.b. oda para kazansın yeter gerisi şişme balon ve şehir efsanesi

kasıtlıdır eminim ;D
denetim yüksek lisansı yaptığına inanmıyorum yüksek lisans yapıp ancak bu seviye de yazabiliyorsan o zaman daha da vahim yüksek lisans da verilen eğitimi sorgulamak gerekir o zaman..

Lütfen Dikkat! Mesajınız forum kurallarına aykırı...

Üstelik bilgin varsa paylaş konuş mesaj at bilgin yoksa sus hemen boş boş mesajlarla ortalığı germe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...