Bağımsız Denetim Sınav Sonuçları 31.01.2013 te Açıklanıyor..

Üyelik
1 Eyl 2012
Mesajlar
15
Konum
istanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Spl'nin sitesinde aşağıdaki duyuru var. Peki iptal sorular daha önce açıklanmayacak mı ? Spl yine telefonları açmıyor. Bilgisi olan var mı ?


15–16 Aralık 2012 döneminde düzenlenen Lisanslama Sınavlarına katılan adayların sınav sonuçları 31.01.2013 tarihinde açıklanacaktır. Sınav sonuçları http://basvurular.meb.gov.tr/spl adresinden yayımlanmaya başlanacaktır.
 
iptaller açıklanmış arkadaşlar.muhasebe standartlarından A grubu 7 ve 10.sorular iptal olmuş..bu durumda 60-80-68 olan notlarımla 69,3 aritmatik ortalamadan kalmış bulunmaktayım..kazanan arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim...
 
69,33 ortalama ancak kamu gözetimi devam ettiyor sınavı problem yok lisans almak la tüm dersleri geçmek aynı şey diğer 3 derse tüm meslek mensupları katılacak.emeklillik,sigorta,mevuzatı dersine onlar da ortalamaya dahil edilecek herhalde
 
Standartlardan 64 aldım. Ortalamam 72 oldu.

İptal sorular için başvuruda bulunmuş olanlara ayrıca teşekkür ederim.

Kazananları tebrik ederim.
Saygılar sunarım.
 
bende mevzuaattan 72 alarak 70,67 ortalama ile geçtim çok şükür
şimdi kazandıkda ne oldu ne avantajı var bilmem ama bir sınavı kazanmanın sevinci var içimde....
herkese başarılar..
 
başarılı olan arkadaşları tebrik ederim.bende tek dersten, Standartlardan girdim 72 alıp ortalama 72 ile çok şükür bitirdim.sınav bittiği günden beri stresliydim.ucu ucuna getirdik.başvuru için ne yapacağız şimdi?

mevzuat:68 denetim:76 STANDARTLAR:72
 
sınav sonuçlarına iptal edecem nasıl parayı yatıramadım nasıl yatıracam atm den yatıramadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
ben sonuca itiraz ettim.69.33 sonuçla belgeyi alamıyorum. mahkeme konusunda yazarsanız destek oluruz.
 

Benzer konular

Üst