Y Yusufea Üyelik 31 May 2023 Mesajlar 4 Konum Trabzon 3 Şub 2025 #1 İyi günler bağımsız denetim stajını bağımsız denetçilik belgesi olan ancak hiç bağımsız denetim yapmayan bir SMMM nin yanında yapabilir miyiz
İyi günler bağımsız denetim stajını bağımsız denetçilik belgesi olan ancak hiç bağımsız denetim yapmayan bir SMMM nin yanında yapabilir miyiz
ferhat Moderator Forum Yönetimi Üyelik 6 Haz 2005 Mesajlar 8,309 Konum İSTANBUL 5 Şub 2025 #2 Yusufea' Alıntı: İyi günler bağımsız denetim stajını bağımsız denetçilik belgesi olan ancak hiç bağımsız denetim yapmayan bir SMMM nin yanında yapabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Asagidaki brosuru incelemeni oneririm Ekli dosyalar TESMER-Staj-ve-Sinavlara-Iliskin-Uygulama-Yonergesi-2022.pdf TESMER-Staj-ve-Sinavlara-Iliskin-Uygulama-Yonergesi-2022.pdf 704.6 KB · Görüntüleme: 5
Yusufea' Alıntı: İyi günler bağımsız denetim stajını bağımsız denetçilik belgesi olan ancak hiç bağımsız denetim yapmayan bir SMMM nin yanında yapabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Asagidaki brosuru incelemeni oneririm