W weronx Katkı Sunan Üye Üyelik 25 Ara 2012 Mesajlar 221 Konum izmir 18 Haz 2013 #1 İşe başlayan mükellefimin bağkur kaydını yaptıracam. 1-Bağkur sigortalılık belgesi 2 Prime esas kazanç belgesini doldurdum bir 3. belgede vardı diye hatırlıyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler
İşe başlayan mükellefimin bağkur kaydını yaptıracam. 1-Bağkur sigortalılık belgesi 2 Prime esas kazanç belgesini doldurdum bir 3. belgede vardı diye hatırlıyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler
R Rietveld Tanınmış Üye Üyelik 6 Eyl 2010 Mesajlar 3,399 Konum Lüleburgaz 18 Haz 2013 #2 Birde kimlik fotokopisi eklemeniz yeterli.Bağkur sigortalılık belgesini gerekli mercilere tescil ettirdiğinizi varsayıyorum.Bazı yerler vergi dairesi memurunun tuttuğu işe başlama tutanağınıda isteyebiliyor.Eğer elinizde varsa onunda fotokopisini ekleyin.
Birde kimlik fotokopisi eklemeniz yeterli.Bağkur sigortalılık belgesini gerekli mercilere tescil ettirdiğinizi varsayıyorum.Bazı yerler vergi dairesi memurunun tuttuğu işe başlama tutanağınıda isteyebiliyor.Eğer elinizde varsa onunda fotokopisini ekleyin.
M miller57 Katkı Sunan Üye Üyelik 5 Şub 2011 Mesajlar 343 Konum İstanbul 20 Haz 2013 #3 Vergi Levhası, Kimlik fotokopisi, 4/b işe giriş bildirgesi, prime esas kazanç beyan formu yeterli oluyor.
Vergi Levhası, Kimlik fotokopisi, 4/b işe giriş bildirgesi, prime esas kazanç beyan formu yeterli oluyor.