Bağkur Tescili

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan virüs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
15/06/2009 da bır sırketın hıssesını aldım fakat suana kadar bagkur tescılını yaptırmadım hısseyı devrettıgım takdırde bana bagkurdan borc gelır mı yanı ben herhangı bır sorun yasamadan baska bır sırkette ssklı olarak calısmaya basladıgımda gerıden bana borc cıkar mı

Ynt: Bağkur Tescili

Şu an itibari ile şirketteki hissenizi devrederek başka bir yerde ssk lı olarak çalışabilirsizniz.
Şirket ortakları ile ilgili ticaret odası tarafından bağkura bir bildirim yapıldığını zannetmiyorum ama yinede belli olmaz sonradan şirket ortaklığı süresi kadar bağkurdan borç çıkabilir

Bağkurun kendi işi başından aşkın olduğu için, kayıtları tarayıp açılışları reesen yapmak gibi bir alışkanlığı yok.(Görevi olmasına rağmen)
Ne yapacağıda belli olmamasına rağmen, özellikle şirket ortaklıklarındaki açılışları takip edeceğini sanmam.

Kolay gelsin.

ZİNDAN ' Alıntı:
Bağkurun kendi işi başından aşkın olduğu için, kayıtları tarayıp açılışları reesen yapmak gibi bir alışkanlığı yok.(Görevi olmasına rağmen)
Ne yapacağıda belli olmamasına rağmen, özellikle şirket ortaklıklarındaki açılışları takip edeceğini sanmam.

Kolay gelsin.

Şahıs açılışlarında artık vergi dairesi bağkura yazı yazıyor 'devlet kaplumbağa gibidir er geç alacağının peşine düşer

MUSTAFA3428 ' Alıntı:
ZİNDAN ' Alıntı:

Kolay gelsin.

Şahıs açılışlarında artık vergi dairesi bağkura yazı yazıyor 'devlet kaplumbağa gibidir er geç alacağının peşine düşer

İnşallah yazıyordur. ;)

VD eskiden de açılış yapanları teyit amaşlı bildirme görevi var dı. Kafalarına göre mi desem gönderecek eleman/pul bulduklarında mı desem zaman zaman yapıyorlardı. Şimdi 4/b tescille ilgili görev yüklendi. Tam manası ile yapıyorlar mı derseniz ???

vallaha bu zamana kadar 1 seneyı gecmesıne ragmen ne bılgı geldı ne ceza tescıl yapılmadıgı ıcın tc no dan da borc gozukmuyor