bağkura kaydım yok yapılandırmadan faydalanabilirmiyim ???

merhabalar 2003 yılında limited şirkete sonradan ortak oldum fakat bağ-kur'a tescil yaptırmadım ne yapmam gerekir ve yapılandırmadan yararlanıp çıkacak borcumu taksitlendirebilirmiyim...

Teşekkürler...

bağkurla görüşün, olmaması için bir sebep yok. zaten siz istemeseniz bile kanunen bağkurlu olmak zorundasınız.

Bağkur İB formuyla maliyeye gitmeniz gerekiyor.Maliyeden şirket ortağı olduğunuza dair olan bölüm doldurulacaktır.Sonra aynı formu İlgili Ticaret Sanayi odasından tastik ettirmek suretiyle bağkura giriş yapabilirsiniz. İB formunu ile beraber nüfus aile tablonuzu bağkura vererek yapılandırmadan faydalanabilirsiniz. ( Kimliğinizde TC numaranız yazıyorsa nüfus aile tablosuna gerek yok.Kimlik fotokopisi yeterli) Hayırlı günler dilerim.

rıza özbek' Alıntı:
Bağkur İB formuyla maliyeye gitmeniz gerekiyor.Maliyeden şirket ortağı olduğunuza dair olan bölüm doldurulacaktır.Sonra aynı formu İlgili Ticaret Sanayi odasından tastik ettirmek suretiyleyok.Kimlik fotokopisi yeterli) Hayırlı günler dilerim.

Şirket ortağı olduğu için sadece bağlı olduğ ticaret odasından onay alması ve ekınde vukuatlı nufus ör. yeterli olacaktır.