Banka Ekstresi

Değerli Arkadaşlar,

Müşterim 01.01.2005 tarihinden bu güne kadar defalarca şifaen istememe rağmen Banka Hesap ekstrelerini, Üye işyeri bildirim formlarını, tarafıma vermemekte,

zaten bu bankaları POS'lar nedeni ile tutturmakda zorlanıyorum, bir ihtimal yıl sonunda topluca önüme gelse mümkün değil tutmayacak,

bende belgelerin verilmemesi sebebi ile Banka hesaplarını çalıştırmasam tarafıma müeyidesi ne olur_?

son çare yazılı isteyeceğim.

extre

Sayın meslekdaşım,
aynı problem ben de var.Maalesef banka extreleri bana ulşmamadığı gibi
7 bankayla pos cihazı anlaşması var.Bunları işlemem günler alıyor.Acaba aylık özet dökümler şeklinde gelen üye işyeri hesap özeti sütunlarındaki
brüt slip tutarı , komisyon ve net tutar sütunlarını onar günlük toplayıp o şekilde yevmiye kayıtlarına alsam, hesaptan çekişlerde de müşterim
aysonunda hesapta hiç para bırakmıyor olduğundan bakiyeyi aysonu kasaya çekiş yazsam bir problem yaşarmıyım?

Pos işlemlerinin çok sıkıntılı olması ve komisyon vb giderlerin ayrılmasında güçlük çekilmesi sebebiyle toplu girişler kanaatimce daha çok sıkıntı verecektir. En ideali müşterinizi interaktif bankacılığa ikna edip size de sınırlı sorumluluk şifrelerini vererek, günlük ekstrelerinizi kontrol etmenizdir.
Saygılarımla.