fonradar

Banka Takasdaki Çek Bakiyesi

aday

Katkı Sunan Üye
Üyelik
15 Nis 2006
Mesajlar
601
Konum
istanbul
31/03 tarihi mizan çıkartıyorum 3 tane bankanın 101 01 02 ..... hesapları ayrı ayrı borç bakiyesi veriyor 1.banka 7000 2.banka 125.000 ve 3.banka 7.000 tl borç bakiyesi veriyor bunun anlamı ne demektir tam olarak açıklayabilirmisiniz zira mali müşavire bunların teyidini yapıp bilgi vermem lazım bankaya telefon açtım ama biz ne bilelim 31/03 tarihindeki takasdaki çeklerinizi normal hesap bakiyesi gibi göremeyiz diyorlar sizce bu normal mi mizan için teyit almam lazım hesaplar zatı karışmış iyice ben de sayenizde düzeltip bu işin piri olacam sizede duacı olacam bol bol :) takasdaki çekler ne demek bankadan 31/03 tarihli bakiyeyi nasıl alırız nasıl teyit ederiz banka ile bizim kayırlar tutmazsa nöğrecez o zaman saygılar sevgiler hayırlı haftalar
 
Ynt: Banka Takasdaki Çek Bakiyesi

Aday Merhaba , Sen o firmada Muhasebe sefimisin? Senin ustun yokmu? Bu isleri sana birakmamalari gerekirdi diye dusunuyorum.
 
Ynt: banka takasdaki çek bakiyesi

Telefondaki kişi işin kolayına kaçmış, biz de her 3 ayda bir bankamızdan takastaki çeklerimizin onayını alıp denetim firmamıza veriyoruz. 31/03 itibariyle takas çek bakiyesini oluşturan çeklerinizin detaylarını liste şeklinde yazı ekinde bankanıza gönderin, banka kayıtlarıyla tutuyorsa onaylayacaklardır,tutmuyorsa gerekli düzeltmeleri yapmanız gerekir, mesela bir çek karşılıksız duruma düşmüş sizde hala takasta görünüyor olabilir, bir başkasını takasa çıkmış ama bankaya göndermemiş olabilirsiniz vs.
 
Üst