fonradar

Bankadan Yapilan Kesintiler Hk.

ikafali

Katkı Sunan Üye
Üyelik
31 Mar 2009
Mesajlar
139
Merhaba forum uyeleri,

Bildiginiz gibi bazi bankalar ,maas hesaplarindan komisyon ,yillik isletim ucreti vs. gibi kesintiler yapmamaktadir .Mevcut calistigim sirketin anlasmali oldugu banka ,maas hesabimdan 2009 donemi ve 2010 donemlerine ait kesintiler yapmistir .Bu sozlesmeye aykiri oldugu icin geri odenmesi gerekmektedir .Fakat Banka yetkilisi 2009 hesap donemini kapattiklarini o nedenle 2009'a ait kesintileri geri odemeyeceklerini soyluyor .Boyle bir sey varmidir ? Bu isin muhasebe ile alakasi nedir ben bir baglanti kuramadim .Boyle bir olay daha once basiniza gelmis veya bilgi sahibiyseniz goruslerinizi rica ediyorum .
 
Ynt: Bankadan Yapilan Kesintiler Hk.

Böle bir kesinti için değil ama baska haksız alınan bir ödemeden dolayı bende bankadan böle bir olay yasadım.Böle durumda hesapımı kapatmakla tehdit etmiştim:) onlarda başka bir konuda bana gereken indirimi yapmışlardı.Mesela teminat mektup komisyonlarında vs Sizde bunu başka bir şekilde telafi etmelerini isteyebilirsiniz.
 
Ynt: Bankadan Yapilan Kesintiler Hk.

Ben de Dilekce yazdim ve yaptiklarinin kurumsalliga aykiri oldugu vs. seyler yazdim ve kesintiler 2 gun sonra geri iade edildi .
 
Üst