Beyannamelerini Tasdik Ettiğimiz Kişilerin Listeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ASMADALI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

ASMADALI

Ziyaretçi
Deftere Tabi olmayan Sadece spopaj mükellefi olan 2 tane İşletmenin Beyannamelerini Ücretsiz Hazırlayıp internetten Kendi şifremizle Gönderiyorum. Merak ettiğim Konu Bu kişileri 15/05 te vereceğimiz listeye dahil etmeye gerek varmıdır Zira Sözleşme yok aramızda Sadece yardım maksatlı Bir olay

Ynt: Beyannamelerini Tasdik Ettiğimiz Kişilerin Listeleri

sayın asmadalı;
artık bildiğiniz gibi beyannameler elektronik ortamdan veriliyor ve bu gönderdiğiniz beyannamlerin altında meslek mensubunun bilgileri bulunuyor defterlerinizin incelenmesi durumda bu 2 adet yardım amaçlı yaptığınız mükellefin makbuzlarının neden kesilmediğini sorarlar o yüzden siz işi riske etmeyin sözleşmelerinizi ve küçük bir meblağda makbuzunu kesin derim ben.kolay gelsin

evet haklısınız acaba mayısta vereceğim listeye bu 2 kişiyi eklemek gerekirmi. bu konuda ne dersiniz yoksa 2007 de sözleşme yapim sonramı gönderim

selam
aynı konu ile ilgili farklı sorum var
?4 Seri No?lu Vergi Beyannamelerinin Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerce İmzalanması Hakkında Genel Tebliğ? hükümlerine göre; meslek mensuplarımızın, VUK Mükerrer 227. Madde uyarınca Aylık, Üç aylık ve Yıllık Beyannamelerini imzaladıkları mükelleflerin listesini, 15 Mayıs 2007 Tarihine kadar bağlı oldukları Vergi Dairelerine vermeleri gerekmektedir.

yalnız burda bağımlı çalışan meslek mensubuda bildirimde bulunmak mecburiyetindemi.?Ortada mükellef litesi yok.bir tek bünyesinde çalıştığımız firma var.Bu durumda bildirimde bulunulurmu.Bulunacaksa nasıl?

bağımlı çalışanlarda gerek yoktur.

sn asmadalı;
sözleşmelerinizi yapmayı önerir akabinde listenizde beyan etmenizi tavsiye ederim.kolay gelsin