Bıldırcın Eti KDV oranı?

Selam öncelikle iyi günler,
Mersin'de Bıldırcın Üretim Tesisimiz de üretip , kesip , paketlediğimiz Bıldırcın etinin KDV oranlarını hakkında bana bilgi verebilicek var mı ?
Vergi Dairesin den bana tam bir cevap veremediler ve bir yazılı tebliğ ile bunu sormamı istediler,yazının Ankara Merkeze gideceği ve orda kurulda görüşüleceği söylendi.8 Aydır bu konuyla ilgili bir cevap alamadım.
Şimdi ise Müşterilerimden birinin İzmir Vergi Dairesi başkanlığından almış olduğu bir yazı da , Canlı Bıldırcının %8 ,bıldırcın etinin toptan %1 ,perakende %8 KDV oranına tabi olduğu yazıyor.
Mersin Vergi Dairesinden gelicek yazıyı beklemelimiyim yoksa İzmir vergi dairesinden gelen yazıya göre KDV oranımı şimdi kesmiş olduğum %8 den %1 emi çekmeliyim?

Ynt: Bıldırcın Eti KDV oranı?

1-8 ay iyi yine bence 18 aydan daha önce bir cevap gelmez Ankaradan.

2-İzmirden verilen özelge sizi bağlamaz, özelge adı üstünde kişiye özeldir. Bir kişiye verilen özelge sadece özelgenin verilidiği mükellef için geçerlidir.

Dün bağlı olduğum vergi dairesine müşterimin almış olduğu özelge ile gittim.Yazının Ankara merkezden verilip verilmediğine baktılar.Ankara ya bu şekilde istek te bulunulmadığını ve İzmir dekilerin kendilerinin bu özelge yi verdiğini söylediler.
"bende bu şekilde bir yazılı özelge istiyorum " dedim.Biz veremeyiz İzmir'in bunu vermekle hata yaptığını söylediler geri döndürdüler.
Kendilerinin de Ankara ya %1 olarak görüş bildirdiklerini fakat Ankara'dan gelicek yazıyı beklememi söylediler.
Benim de %1 olarak kesebileceğimi söylediler,bende madem öyle bana bunu yazılı bir şekilde verin dememe rağmen veremeyeceklerini söylediler.
Merak ettiğim şimdi İzmir farklı bir ülke demi Mersin farklı bir Ülkede mi ?

Bu ülkede bırak farklı şehri aynı binayı paylaşan alt kattaki vd ile üst kattaki vd bile farklı farklı iş yapıyor.