Bilgilendirme toplantısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tura

Katkı Sunan Üye
İstanbul ve Ankara daki arkadaşlara sesleniyorum
arkadaşlar sınava 10-15 gün kala yeterlilik sınavlarına yönelik
bilgilendirme toplantısı yapılıyor.
bu şehirlerde bulunan arkadaşlar odalarıyla görüşüp tam tarihi öğrenmeleri ve
bu toplantıya katılıp biz gibi diğer illerde bulunan arkadaşları bilgilendirmesi
hem kendileri hemde tüm stajer arkadaşların menfaatine olacaktır.

TÜM STAJYER ARKADAŞLARA DUYURULUR.

Ynt: Bilgilendirme toplantısı

toplantı ankara da sınav haftası oluyor 10-15 gün önceden yapmıyorlar .bilgileri yazarım...

TARİH: 14 TEMMUZ 2008 PAZARTESİ SAAT 09:30 ? 17:00 ARASI

EĞİTİM YERİ: İSMMMO Hizmet ve Kültür Binası

1.Bölüm

Saat : 09:30 -13:30
Konu : MUHASEBE UYGULAMALARI (Finansal Muhasebe, Maliyet Muhasebesi,

Finansal Tablolar Analizi, Meslek Hukuku )

Eğitmen : Levent TARLAN / TESMER Merkez Eğitmeni

2.Bölüm

Saat : 14:00-17:00
Konu : VERGİ MEVZUATI UYGULAMALARI

Eğitmen : Prof.Dr. S. Ateş OKTAR / İstanbul Ün. Öğretim Üyesi

istanbuldaki arkadaşlar
bu toplantıya mutkala gitsinler

arkadaslar gidenlerde bizi aydınlatırsa cok ıyı olur.

yardımlarınızı beklıyoruz

arkadaşlar pazartesi
yapılacak olan bilgilendirme toplantasına istanbulda bulunan
arkadaşlar mutkala gitsinler

Arkadaşlar bunun inşallah katılırsınız toplantıya.

arkadaşlar toplatıya katılırsanınz bizimle paylaşın özellikle maiyet

merhaba arkadaşlar
ankaradaki bilgilendirme toplantısı ne zaman bilgisi olan varmı.
herkese başarılar bol şanslar diliyorum

arkadaşlar bu toplantının faydalı geçeceğini düşünüyor musunuz?

yani önceki toplantıların ne gibi faydası ve sınava yönelik ipucu değeri taşıdığını düşünüyorsunuz????

evet arkadaşlar bilgilendirme toplantısına giden yokmu bizimle paylaşsın

ben gittim ama çalışanlar için artı bi yanı yok! verginin 2.oturumuna girmedim...

vergi daha önce çıkmış kanun maddeleri: vuk 1.kitap m5,m11,10,13,19,20,22,29,30,113,341 ve değerlemeye ait maddeler kanuni temsilcilerin sorumluluğu çıkarsa son çıkan değişikliğe göre cvp verilecek, amme alacakları ile ilgili son düzenlemede değişmiş haziran itibariyle, değerleme konusu önemli...mart sınavında ilk kez çıkan yoklamaya ait soruya istinaden arama,inceleme ve bilgi toplama konuları önemli denildi...kdv,gvk,ve kurumlara girmedim...

denetimden bişey söylenemedi sadece tek kaynak kullanmayın...

analizden soru cevap kitabından yorumlara bakmamaız önerildi...

maliyetten;satışların maliyeti, palanlı dağıtım,kademeli, matematiksel, standartlar ve ücret hesaplaması ile ilgili konulara değinildi fazla içeriğine girilmemekle birlikte zorlanılan konulara değinildi...ücretle ilgili fazla çalışma özel bir siparişe dayanıyorsa 720, olağan sebep ise 730, anormal bir sebep ise ilk önce 730 daha sonra 680 alınır...

finansal muhasebeden, soruları yaptıktan sonra zman kalırsa kebirlere geçmemiz önerildi...bu konu ile ilgili olarak dikkat edilecek konuları daha önce bi arkdadaş foruma yazmıştı bulabilirsem onu ekliycem aynıları söylendi çünkü...

istanbuldaki toplantıda önemsenecek bişey yoktu desem yeridir...sadece son 1 haftada çalışacaklar için çalışma planı gibi bişey....eksiklerim varsa diğer arkadaşlar tamamlasınlar benim aldıklarım bu kadar...

merhabalar
Ankara odası bilgilendirme toplantısını bugün saat 18:00 da yapıyormuş. bende yarın ya da perşembe yaparlar diye yarın çıkacatım yolaaaa malesefff olamadıı. Gidecek arkadaşlar varsa bilgilenip bizide bilgilendirebilir misiniz? teşekkürler
kolay gelsin

vergiye tam giren arkadaslar varsa diğer kanunlardaki önemli yerleri bi yazsalar cok ıyı olucak.

şimdiden tesekkurler

diğer kanun maddelerinide ben yazayım ama extradan toplantıda bişey söylemişse şans artık ::)artı bir madde eklediğini sanmıyorum, vergideki maddeleri hiç değiştirmeden kursta anlattığı gibi sıraladı toplantıdan çıkma sebebimde buydu zaten... diğerlerine yönelik sadece değişiklik varsa onları kaçırdım :(

kdv m2,3,10,24,25,30
gvk m37,40,41,42,47,51,52 ve 64 arası,65,66,70,75,80,82,83,94,107 bazı maddeler sadece okunacak zaten anlarsınız ezberlenmiyeceğini...
kvk m1,3,5,6,8,9,11,12

benim notlarım böyle...rica ederim...

finansal muhasebe notlarıda yeterliliğe yönelik tavsiyelerde mevcut...

Ben bugün Ankara'daki toplantıya katılacağım, sizleride bilgilendirim arkadaşlar.