Bilgilendirme toplantısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bilgilendirme toplantısı

sorular sınavdan kaç gün önce kesinlik kazanıyor acaba?

bir de, vergiden geçmiş yıl sorularından başka yeni madde olarak hangilerinin çıkabileceği konusunda bir şeyler söylendi mi?

Mesela daha önce hiç yoklama sormamışlardı sanırım, ilk olarak geçen sınavda sordular. Bunun gibi yeni ilk defa sorulacak bir madde olarak hangi maddeleri bekliyorlarmış?

zeybek07 ' Alıntı:
arkadaşlar, ankaradaki toplantıda denetimle ilgili hiçbişey sölemediler mi Allah aşkına, julıet sen verecektin notları sen de yazmamışsın . lütfen arkadaşlar bi rica ediyorum bilen varsa yazsın.. iyigünler

Denetim kelimesinin D harfi bile geçmedi toplantıda.

the accountant ' Alıntı:
sorular sınavdan kaç gün önce kesinlik kazanıyor acaba?

bir de, vergiden geçmiş yıl sorularından başka yeni madde olarak hangilerinin çıkabileceği konusunda bir şeyler söylendi mi?

Mesela daha önce hiç yoklama sormamışlardı sanırım, ilk olarak geçen sınavda sordular. Bunun gibi yeni ilk defa sorulacak bir madde olarak hangi maddeleri bekliyorlarmış?

Ben daha önce yazdım ama tam olarak maddelerden bahsetmediler vergide. Şu söylendi sadece kitaptan çalışmayın kanunun hepsine bakın dediler. Bir kez okunması lazım.

selam ben julırt şimdi julı..........

arkadaşlar toplantı verimli değildi çünkü birincisi ercan hocanın olmayışı ikincisi Levent hocanın kitabın başından sonuna kadar olan 8 konuya değinmesiydi..........

yani tüyo yokkkkkkkkk..... kitaba çalışacaz anafikir bu ........Ercan hoca sadece 2 konu söyledi ve ikiside çıkmıştı.......

tek tüyo onu da tüyo kabul ederseniz bir önceki sınavda matematiksel çıktı şimdi çıkmaz demeyin dedi.........

denetim kesinlikle değinilmedi........

meslek hukuku tesmer sayfasında yazan kısma değinildi yeni düzenleme çıkmayacağı ama geçen dönemlerde giren 7-8 maddeye bakın derim..........

vergi de de belli baiilı konulara değinildi yoklama örneği verildi.......

finansal muhasebe de hesap isimlerine dikkat edilmesiydi konuya vakıf değilim o kısımda yoktum................
yani toplantı bence sadece taoplanmaydı......

maliyette konu üzerlerinde şu şekilde duruldu:

işçilikte hangisinin dig hangisinin gügü olduğu

evrede ortalama ve fifo arasındaki fark

sipariş sisteminde matematiksel işlemlerin olduğu net satış ve brüt kar harici pek soru gelmediği

standartta güg farklarının pek sorulmadığı ........

stm tablolarında bilinmeyenli rakamların olup tabloyu oluşturma ve yukardan aşağı değilde aşağıdan yukarı hesaplamalar gerektiği...........

151 152 ve 620 li hesaplarda sapmalar sorulduğunda 150 hesap verilse bile kullanılmayacağı .......

aklımda kalanlar bunlar........ne kadar faydalı olur bilmem.

arkadaşlar 8 konu değinildi kısmı maliyetti yazmayı unutmuşum :P :P :P

Kısmi maliyet dediğiniz nedir anlamadım?Bir açıklık getirirseniz sevinirim.Diğer paylaşımlarınız için teşekkürler.

anlaşılan ben çok yorulmuşum maliyet çalışmaktan.

orda 8 konu yazmışım ama hangi ders olduğunu yazmamışım o yüzden 8 konu maliyett
yoksa ben orda kısmi değil kısmı yazdım......... 8) 8)

arkadaşlar toplantı verimli değildi çünkü birincisi ercan hocanın olmayışı ikincisi Levent hocanın kitabın başından sonuna kadar olan 8 konuya değinmesiydi..........

hayırlısı olsun herkes için.sınava giren tüm arkadaşlara başarılar...