İ
İrem35
Ziyaretçi
Ynt: Bilirkişilik ve 3 yıl deneyim şartı
mümkünse bu tür mevzularda senden feyz almıyayım .. Keşke dediğim yerlerde oralarda görsek seni acaba torpille mi oraya gelmiş yoksa emeğiyle mi anlıyalım dimi
hanmiroğlu ' Alıntı:İrem35 ' Alıntı:hanmiroğlu ' Alıntı:İrem35 ' Alıntı:hanmiroğlu ' Alıntı:İrem35 ' Alıntı:hayır madem dünya kadar para kazanıyon, seni diyoum saydığım konularda değil forumun öteki konularında görsek diyorum. Yani bilgi birikimin nasıl bir bakalım dimi.. Yoksa laf laf laf nereye kadar
beni mi takip ediyorsun nerelere yazdığımın dökümü var sanırım elinde takip etmeye devam et o zaman belki feyz alırsın ;D
takip etmeye gerek yokki, devamlı buradasın zaten.. bide başka bölümlerde görsek diyorum
işte diyorum ben burdaysam sen de burdasın irem
dünya dışı değilsen değil mi?
hala laf kalabalığı yapıyosun ama soruma cevap vermiyosun ??? benim burada olmam önemli değil ama sen hep bu bölümde dediğim konulardasın maşallah? cevabı alamadık madem torpilin yok kendini yetiştirmiş olman gerek o halde vergi mevzuatında görsek diyorum,
diyorum ya takip et o zaman belki feyz alırsın ;D
mümkünse bu tür mevzularda senden feyz almıyayım .. Keşke dediğim yerlerde oralarda görsek seni acaba torpille mi oraya gelmiş yoksa emeğiyle mi anlıyalım dimi