Bir Sınav Açıklanma Tarihi Daha Geldi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan filozof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah canım ama ben dersler konusunda çok şansızım maalesef denetim vergi ve maliyet yüzünden halen buralardayım dönem dönem bu derslerin hocaları çok ama çok kastı bu dönemde vergiye iyi hazırlandım ama resmen ters köşe yaptı ama yinede ufacıkta olsa bir umut bekliyorum işte.Allah sana da çocuğunla uzun ömür nasip etsin
Birseyler yaptığına inanıyorsan umudunu kaybetme sms bekle 5te. Dualarım seninle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Buralarda güzel haberini bekliyorum arkadaşım

siteye girebilirsen gir o zaman. Birde onun stresi var. hadi girdik sonucu aç ayrı bir stres. sonrası zaten stres.
gelde hasta olma.

istanbul odasından ses yok şaşılacak birşey

Kesinlikle katılıyorum. Bir kişiye bile mesaj atılmaz mı yada aranmaz mı? Para için çatır çatır mesajlar geliyor. Geçsemde kalsamda kardeşim notlarımı mesajla bildirsene. Sene 2015 olmuş hala 1990 ları yaşıyoruz. Utanmasalar eve sonuç belgesinin gelmesini bekleyeceğiz.

ve mesaj geldi... ist. darısı giren bütün arkadaşların başına.

Hayırlı ugurlu olsun allah ruhsatınızı güle güle kullanmayı nasip etsin ben istanbul odasının mesajları bitmiştir diye düşünüyordum benimde soy isim d başlıyor ne komik halen umudum var kendimle çelişkiye düşüyorum sürekli resmen

sınaw çokzordu ama sayısal soruyu doğru hesapladım yorumları yaptım aciz hali değersiz alacak kitap gibi yazdım 30 puan nasıl olur anlamış değilim

odayı aradım betül hanım onlar söyledi puanı

Benimde pek farklı olacagını sanmıyorum vergi hocasının hep notu bol derler ama bende bu sınavda çakıldım mesaj falan gelmedi tekrar aynı şeylere nasıl çalışacam onu bilmiyorum stresten resmen sağlığımdan olacam allah yardım etsin hepimize

ewet hakkaten verginin notu boldu ben bundan önceki sınavda hiç çalışmadan gittim salladım çıktım 35 puan aldım bu sınav bukadar zor olmasına rağmen yaptım aldığım not 30 olması enteresan 45 falan verse dicemki belki yorumlardan kırmıştır ama 30 puanın bir açıklaması yok