Bir Sınav Açıklanma Tarihi Daha Geldi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan filozof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewet hakkaten verginin notu boldu ben bundan önceki sınavda hiç çalışmadan gittim salladım çıktım 35 puan aldım bu sınav bukadar zor olmasına rağmen yaptım aldığım not 30 olması enteresan 45 falan verse dicemki belki yorumlardan kırmıştır ama 30 puanın bir açıklaması yok

Demek ki bu sınavda notu kısmış bende çok çalıştım ama soruları görünce bir şok yaşadım resmen mesajda gelmeyince umudum tamamen bitti

inşallah betül hanım sizde vermişsinizdir...

Şu durumda hiç umut yok vergiden giren arkadaşlar çok düşük almış odadan mesajda gelmedi yani anlıyacağınız bu kadar stres yaptım ama yine sonuç aynı tekrar tekrar ders çalış ramazan var havalar sıcak resmen işkence tek dersi olanlara sanki daha çok geriliyor benim gibi

Vergi sorularını hazırlayanlarda ve onları okuyanlarda hiçmi insaf yok. Sınav gününe kadar kendileri İSTİNAF nedir biliyorlarmıydı acaba?
Emeklere yazık.

Arkadaşlar maliyet ve vergi den 50 puan alarak geçirmişler ..
Denetim ve hukuk kaldı..
Hayırlısı ile Temmuz sınavına inşallah bitirme umudu içerisindeyim :)

İlk girişim ama Maliyet ve Vergi nin hakkı kesinlikle 20 değil. Bide neden hepsi 20 bu nedir?

Bende açıkcası kağıdımdan bir 50 bekliyordum ama bu sınav maratonunda o kadar çok terslik yaşadım ki artık hep umutsuz bakar oldum oda oldu maliyetten bende çok çektim şimdide vergi hocasının notu boldu hem sınavı çok kastı hemde puanı inanılmaz kıt herkez neredeyse aynı almış

Arkadaşlar maliyet ve vergi den 50 puan alarak geçirmişler ..
Denetim ve hukuk kaldı..
Hayırlısı ile Temmuz sınavına inşallah bitirme umudu içerisindeyim :)

Valla bravo en zor iki dersi vermişsin ben maliyette de çok süründüm şimdide vergide sürünüyorum benim tek dersim kaldığı halde sanki bu dersten hiç kurtulamıycakmışım gibi geliyor :((((((((((

Başarılı olan arkadaşları tebrik ediyorum. Temmuz da darısı bizlerin başına. Tek ders kaldı bende de :)

Sizin hangi ders ben acaba kursamı gitsem diye düşünüyorum bir yandan hem kurs hem iş hem evlilik nasıl gider o maraton çokmu yorar diye diye kaçıncı girişim bu vergiden bugun gerçekten yerlerdeyim yarın tekrar maratona başlıycam