fonradar

Bs Ve Ba Formları

Üyelik
11 Haz 2005
Mesajlar
65
Arkadaşlar merhaba:
2006 yılı Ba ve Bs formları için Şubat 2007 ayı içerisinde verilecek deniliyor. Doğrumu bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Verilecekse Limit ne kadar?
Teşekkürler... İYİ ÇALIŞMALAR
 
Ynt: Bs Ve Ba Formları

Merhaba

Maliye Bakanlığı'nın E-Beyanname sitesinde B Formları ile ilgili açıklamalar yapılmıştır.

https://e-beyanname.mb-ggm.gov.tr/index.html

Bilindiği üzere 362 No’lu Vergi Usul Kanunu Tebliğinde belirtildiği üzere 2006 yılı Ba ve Bs bildirimleri 01 Şubat – 28 Şubat 2007 tarihleri arasında verilecek olup, 2006 dönemi için BFORMU alış ve satım tutarı alt limiti 30.000 YTLdir.
Kolay Gelsin...
 
Ynt: Bs Ve Ba Formları

Merhaba,
BA ve BS formlarinin Subat ayi sonuna kadar verilmesi gerekiyor. Limt 30.000,00 YTL. Yillik alim yada satis tutari KDV haric 30.000,00 YTL ve uzeri olanlar bildirime yazilacak.
 
Ynt: Bs Ve Ba Formları

Ba formuna

ASKi
Türk Telekom
Noter
Türkcell vb faturalar yazılacak mı?
 
Ynt: Bs Ve Ba Formları

bilanço esasına göre defter tutan mükelleflerin mal ve hizmet alımları ile satışlarının bildirilmesinde uygulanacak usul ve esaslar en son 362 nolu V.U.K Genel Tebliği ile açıklanmıştır.Buna göre elektrik,su,doğalgaz gibi mal ve hizmet teslimleri belirtilen haddi aşması halınde ba bs formları verılecektır.Noterler noterlik hizmetlerını bs formu ile bildirmelerine gerek bulunmamakta ve aynı şekilde noterde yapılan işlemlerinde ba formu ile bildirilmesine gerek bulunmamakta.
 
Ynt: Bs Ve Ba Formları

Selamlar,
Arkadaşlar bilen varmı acaba Bs ve Ba formları tasviye halindeki şirketler içinde verilecekmi ?
İyi çalışmalar dilerim.
 
Üst