fonradar

BSMMMO`nun Gurur Günü

  • Konbuyu başlatan T U R K O
  • Başlangıç tarihi
T

T U R K O

Ziyaretçi
29 Mart 2009 Yerel Seçimleri`nde üyesi oldukları siyasi partilerden belediye başkanı, il genel ve belediye meclisi üyeliklerine seçilen serbest muhasebeci ve mali müşavirler, BSMMMO`da buluştu.
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil`in yanı sıra çeşitli siyasi partilerden 20 meslektaşın katıldığı toplantıda konuşan BSMMMO Başkanı Mesut Topcu, meslek grubunun temsili noktasında seçim sonuçlarının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Seçimlerin Türkiye`ye yarar getirmesini temenni eden Topcu, ?Seçim dönemi boyunca birçok adayı odamızda ağırladık, projelerini ve vaatlerini dinledik. Bizler de çağdaş yaşamın gerektirdiği kentsel yaşam kalitesine ulaşabilmek için, oda olarak üzerimize düşen sorumluluğun gereklerini yerine getirmek üzere, görüş ve önerilerimizi onlarla paylaştık. Demokratik bir yarış yapıldı ve sona erdi. Artık icraat zamanıdır. Seçilen tüm belediye başkanlarına, meclis üyelerine önümüzdeki dönem için başarılar diliyoruz? dedi.
Yerel yönetimlerdeki temsil açısından en kalabalık meslek grubunu BSMMMO üyelerinin oluşturduğuna vurgu yapan Topcu, seçilmeyi başaran tüm meslektaşlarını kutladı. Bu durumun BSMMMO açısından gurur verici olduğuna değinen Topcu, şunları kaydetti:
?Arkadaşlarıma çıktıkları yolda her zaman oda olarak yanlarında olacağımızı, yardıma ihtiyaç duydukları her konuda elimizden gelen yardım ve desteği vereceğimizi ifade etmek istiyoruz. Yerel yönetimlerde saydamlık ve hesap verebilirlik konusundaki mesleki hassasiyetimizin, bu arkadaşlarımızın tamamında var olduğundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler arkadaşlarımıza bu konuda sonuna kadar güveniyoruz. Aksi bir davranışa ihtimal vermiyoruz, ama böyle bir olumsuzluk yaşanması halinde bunun hesabını da herkesten önce meslek örgütü olarak bizim soracağımızı kamuoyunun bilmesini istiyoruz.?
ODA`YA ÖVGÜ...
Daha sonra seçilmiş yöneticiler adına birer konuşma yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, İl Genel Meclisi Üyeleri Nedim Akdemir ve Rasih Yılmaz, BSMMMO`ya anlamlı organizasyonundan ötürü teşekkür etti.
29 Mart 2009 Yerel Seçimleri`nde belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve il genel meclisi üyeliklerine seçilen BSMMMO üyeleri şu isimlerden oluşuyor:
?Alinur Aktaş, Bülent Hamdi Cingil, Recai Ekmekçi, Zekeriya Dindar, Özcan Dilekyiğit, A. Sami Kahveci, Filiz Korukluoğlu, Şevki Çelik, Ali Ercan, Nedim Akdemir, M. Rasih Yılmaz, Nesimi Üçlertoprağı, Mahir Gencer, Ayfer Ağırbaş, Çidem Kuş, Bülent Fıçıcı, Şenol Erol, Neşet Çağlayan ve Şaban Fethi Yıldız Levent Özdöşer, Mustafa Yılmaz, Hüsnü Toka, Ahmet Mestan.?
 
Üst