Bu dönem kaç kişi smmm oldu.?

bu dönem kaç kişi smm oldu?

• smmm olanlar

Kullanılan: 0 0.0%
  • smmm olamayanlar

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

nevermind

Katkı Sunan Üye
merak ettim baya smmm var...kaç kişi oldu yılların patlaması oldu sanırım...:)

Ynt: Bu dönem kaç kişi smmm oldu.?

patladı patladı(!) .Bu smmm enflasyonuyla ruhsatın sonu hayırlı olsun..

yeni ttk ile hepimize işler çıkar merak etmeyiniz, bu dönem kazanamayanlar da bir dahaki döneme İnşallah kazanır

ALLAHIN izniyle smmmm oldum hepimize hayırlı kazançlar.................

günaydın ben de smmm oldum şimdi kara kara 2600-3000 arasındaki ruhsatlama bedelini düşünüyorum.

bende oldum çok şükür.Ama tuğba zannettiğin kadar çok değiliz.Zaten bunların çoğunluğu İstanbul.Toplasan 50 kişi bile değildir.30 uda istanbul çıkar herhalde

neslihanak ' Alıntı:
bende oldum çok şükür.Ama tuğba zannettiğin kadar çok değiliz.Zaten bunların çoğunluğu İstanbul.Toplasan 50 kişi bile değildir.30 uda istanbul çıkar herhalde

topu topu 33 kişi omuş:)

50 kişi olmuş arkadaşlar

Ben de İstanbuldan SMMM oldum...

bende izmirden smmm oldum arkadaşlar yok mu izmirden smmm olan bu dönem

smmm olanlar esasında genelde zaten siteyı sürekli takip eden kişiler..zaten bu sıteye sürekli gelen kişiler belli bir amaca karar veren kişiler oldugu için yüksek çıkması oldukça normal.cok sayıda kazanamayan kişi var!!
dosya yakan adamlara rastladım.

esperado ' Alıntı:
bende izmirden smmm oldum arkadaşlar yok mu izmirden smmm olan bu dönem

ben varım mrp izmir var srkan özdemir var :) daha da vardır...

Odanızın tesmerini arayın.Bu dönem kaç kişi smmm oldu, diye sorun.Ayrıca Kaç kişinin smmm olduğu size ne fayda sağlayacak :)
Sayı 100 bine dayanıyor .Bundan sonra smmm olanların ve de olacakların işi çok daha zor.(çevresi olanlar hariç tabi)

stajyerzade ' Alıntı:
Odanızın tesmerini arayın.Bu dönem kaç kişi smmm oldu, diye sorun.Ayrıca Kaç kişinin smmm olduğu size ne fayda sağlayacak :)
Sayı 100 bine dayanıyor .Bundan sonra smmm olanların ve de olacakların işi çok daha zor.(çevresi olanlar hariç tabi)

ben sıze katılmıyorum...belge bir ölçüdür;belgesiz muhasebede departmanlarında çalışmanın hiçbir anlam ifade etmez.ve etmıyecektırde..
hep şu örneği verıyorum...muhasebe işi ile uğraşan, belgesiz insanlar,arabayı ehliyetsiz kullanmaya benzer...muhasebenin ehliyetide ruhsattır.
belgenın hakını vermek bizler düşüyor,
eğer ıngılızce biliyorsanız,mevzuat biginiz iyise,tipinize,giyinmenize özen gösterıyorsanız, bu meslekte cok farklı yerlerde olursunuz..
bunlardan yoksunsanız,10 m2 ofisinizde,tek başınıza,fiş giren mahalle muhasebecısı olur,50 liraya defter tutarsınız..
şeçim sizlerin???