Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TAXTOTAX ' Alıntı:Arkadaşalar,
Yeter artık. Bırakalım bu edebiyatı artık. 1989-1990. İhtiyaç varmış olmuş bitmiş. Günümüzde varmı böyle birşey. Şartlar belli.
Nedir bu kibir arkadaşlar. Herkes kendisini yenilemeye çalışsın. Şu an bir süreçten geçiliyor ve herkesin bilgisisi yalan oluyor. Yeni TTK, KOBİ TFRS, Bağımsız Denetim geliyor, 3-5 yıl önce KVK, SGK değişti, yakında VUk ve GV değişecek. Her bildiğimiz yalan oluyor. Kendimizi tazeleyelim.
Geçmişin şartları öyle imiş. Biz artık önümüze bakalım. Bu muhabbetler kahvehane muhabbeti artık. Sıkıldık bunlardan. Bunları okumak için buralarda gezinmiyoruz. Allah aşkına. Bıktık artık.
heisenberg ' Alıntı:5-6 Üniversite hariç, bilemedin 10 Üniversite diyelim;
Mezun olanlar aynı "yüksek lise mezunu" gibi... Adeta KPSS kursları için öğrenci yetiştiriyor. Bu üniversitelerin, öğrencilerininin geleceğini belirleyen fenemon, "Ezber ve Test" değil mi?
O nedenle, zamanın şartlarına göre SM olan neden SMMM olmasın, hukukta kazanılmış hak diye bir şey yok mu? Şimdilik İki ünvanda genelde ve yüzde doksan olarak defter tutmuyor mu?
saygılar...
bu ne saçma bi mantıktır ya'' zamanın şartlarına göre neden sm , smmm olmasın mı!'' hukukta kazanılmış hak mı! sm ve smmm yüzde doksan defter tutmuyor mu!! suç sende değil lise mezunu arkadaş suç mesleği bu hale getirenlerde.......kişisel görüşüm mesleğin dahada geriye bari gitmemesi için denetim ymm lerde kalsın baride azda olsa prestijını bari ymm ler prestijini korusun!heisenberg ' Alıntı:5-6 Üniversite hariç, bilemedin 10 Üniversite diyelim;
Mezun olanlar aynı "yüksek lise mezunu" gibi... Adeta KPSS kursları için öğrenci yetiştiriyor. Bu üniversitelerin, öğrencilerininin geleceğini belirleyen fenemon, "Ezber ve Test" değil mi?
O nedenle, zamanın şartlarına göre SM olan neden SMMM olmasın, hukukta kazanılmış hak diye bir şey yok mu? Şimdilik İki ünvanda genelde ve yüzde doksan olarak defter tutmuyor mu?
saygılar...
ben bunu nasıl düşünemedim tüh yag705 ' Alıntı:Bu şikayetlerinizi lütfen mevcut hükümete ve milletvekillerine yapın. Kanunu çıkaranlar onlar olduğuna göre iptalini de onlar yapabilir.
kaya34 ' Alıntı:ben bunu nasıl düşünemedim tüh yag705 ' Alıntı:Bu şikayetlerinizi lütfen mevcut hükümete ve milletvekillerine yapın. Kanunu çıkaranlar onlar olduğuna göre iptalini de onlar yapabilir.bu sayfaya liseliler ve ilkokul terkler yorum yapmasın lütfen çünki yorum yapınca çok komik ve sinir bozucu oluyorlar.
kaya34 ' Alıntı:ben bunu nasıl düşünemedim tüh yag705 ' Alıntı:Bu şikayetlerinizi lütfen mevcut hükümete ve milletvekillerine yapın. Kanunu çıkaranlar onlar olduğuna göre iptalini de onlar yapabilir.bu sayfaya liseliler ve ilkokul terkler yorum yapmasın lütfen çünki yorum yapınca çok komik ve sinir bozucu oluyorlar.