Bugün 44.gün

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan champell59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bugün 44.gün

ya yiter ya yiter ama açıklayın artık kurtulalım ya sabır...

zeyna78 ' Alıntı:
sağdan soldan gelmiş durumdalar hepimize :D
gece uyku tutmaz oldu dengemiz altüst oldu. :osağdan soldan geliyolar da bi de sağdan soldan aramaların başladığını duysak ne güzel olacak yarın büyük gün inşallah ??? son uykusuz gecemiz olur bu gece

naztuğ ' Alıntı:
zeyna78 ' Alıntı:
sağdan soldan gelmiş durumdalar hepimize :D
gece uyku tutmaz oldu dengemiz altüst oldu. :osağdan soldan geliyolar da bi de sağdan soldan aramaların başladığını duysak ne güzel olacak yarın büyük gün inşallah ??? son uykusuz gecemiz olur bu gece

inşallah yarın açıklanır..ya da birileri aranır..

bugün açıklanıyor sonunda arkadaşlar gözümüz aydın, beklemekten kurtulucaz şükür..

inşallah bugün açıklanır ama arayan arkadaşlara tesmer bayramdan sonraya kalabilir demiş :-((((

izmir0035 ' Alıntı:
gencay07 ' Alıntı:
izmir0035 ' Alıntı:
bugün açıklanıyor sonunda arkadaşlar gözümüz aydın, beklemekten kurtulucaz şükür..

bugün kesin olarak açıklanacağını nerden biliyosun?

İllerde ki tesmerler ve Ankara da ki tesmer bugün açıklanacak diyor..
Diğer illeri bilmiyorum fakat Ankara tesmer bayramdan sonra açıklanacağını söyledi umarım sizin söylediğiniz gibi olur

akıl alacak iş değil. insanlar demek ki buna benzer sebeplerden soğuyor bu meslekden. yazık vallahi yazık. şu mübarek günlerde bizlere yaşattıkları strese bak. deseler ki eylül ayının 6 sında açıklanacak. biz de ona göre bekleriz. her gün en az 50 60 kere tesmer stesini tıklıyorum. telefonumun ekranına bakıyorum odadan arayan var mı diye. yok böyle bir şey....

OSMAN_55 ' Alıntı:
akıl alacak iş değil. insanlar demek ki buna benzer sebeplerden soğuyor bu meslekden. yazık vallahi yazık. şu mübarek günlerde bizlere yaşattıkları strese bak. deseler ki eylül ayının 6 sında açıklanacak. biz de ona göre bekleriz. her gün en az 50 60 kere tesmer stesini tıklıyorum. telefonumun ekranına bakıyorum odadan arayan var mı diye. yok böyle bir şey....

Aynen..

Şu son zamanlarda sınav soruları konusunda ortaya çıkan usülsüzlerden bu sınavın payına da bişiyler düşmüş müdür acaba?En azından yasal sürenin üzerine bir tölerans süresi ekleyip te sitelerinde şu tarihte bu sınav açıklanacaktır demek için olağanüstü neye sahip olmaları gerekiyor ki??

Eğer bir yerde sisteminin işleyişi ile ilgili bir düzensizlik varsa,başka konulara duyulan güveni de sarsan bir endişe doğar.Bu meslek eğer gayri ciddiyetle mesuplarını seçecek bir önem derecesine haizse o başka.Biz Devletin denetim kanadında bir iş yapacağız.Bizim beyanımızla ticari kazancından insanlar vergilendirilecek ve bu ülke için kaynak yaratılacak.Biz bir sınav tarihinin açıklanması konusunda disiplinsiz bir duruma maruz kalacak önemsizlikte bir yetki mi alıyoruz yani?

Gönderdiğim yazı
Gönderilenler : [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Sayın yetkili,

3 - 4 Temmuz 2010 tarihinde yapılmış olan SMMM yeterlilik sınavlarının sonuçları ;

16.01.2005 tarih ve 25702 sayılı resmi gazetede yayımlanan Yeminli Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Yönetmeliğinin, Sınavların Değerlendirilmesi başlıklı 17. maddesinde Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Odalarda ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edilir. Hükmü bulunmasına rağmen Tesmer tarafından henüz açıklanmamıştır. Gün itibariyle tarih 06.09.2010 olmuştur.

İlgili yönetmelikte, Yönetmelik hükümleri Birlik başkanı tarafından yürütülür hükmü bulunduğundan bu maili size yazmak durumunda kaldım. Yönetmelik hükümlerimiz açıkça ihlal mi ediliyor? Yoksa şahsen ben gün hesaplamasında bir yanlışlık mı yapıyorum? Yoksa kendi kurumumuz kendi yayımladığı yönetmeliğin maddelerini kendisi mi ihlal ediyor.

Sizler tarafından bilgilendirilmeyeceğimizi biliyoruz çünkü bizi umursamadığınızın farkındayız. Bu konu hakkında hiç bir oda, Türmobun internet sitesi veya tesmerde en küçük bir bilgiye malesef rastlayamadık.

Tesmeri aradığımızda azarlanıyoruz.

Bu konular hakkında çok üzüntü içerisindeyim.

Bilgilerinize sunarım.

ALDIĞIM CEVAP.

Sayın ....

Yakınmanızda haklı olduğunuzu paylaşıyorum. Ancak, meslektaşlarımızın herhangi bir olumsuzluğa maruz kalmamaları için titiz bir değerlendirme ve irdeleme
yapıldığından sonuçların açıklanmasının çok kısa bir süre geciktiğini öğrendim. Umuyorum bu heyecanlı bekleyişiniz olumlu sonuçlanır.

Bayramınızı kutlar, iyi dileklerimi sunarım.

Prof. Dr. Tuğrul Tüfekçioğlu
TURMOB Yönetim Kurulu Üyesi

Not: Bu yazımdan alıntı yaparak foruma bir şey yazmayınız. Çünkü siz okuduktan sonra silmek düşüncesindeyim. Kendimizi afişe etmeyelim meslektaşlar. Hassasiyet gösterdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim

proaccount ' Alıntı:
Gönderdiğim yazı
Gönderilenler : [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Sayın yetkili,

3 - 4 Temmuz 2010 tarihinde yapılmış olan SMMM yeterlilik sınavlarının sonuçları ;

16.01.2005 tarih ve 25702 sayılı resmi gazetede yayımlanan Yeminli Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Yönetmeliğinin, Sınavların Değerlendirilmesi başlıklı 17. maddesinde Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Odalarda ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edilir. Hükmü bulunmasına rağmen Tesmer tarafından henüz açıklanmamıştır. Gün itibariyle tarih 06.09.2010 olmuştur.

İlgili yönetmelikte, Yönetmelik hükümleri Birlik başkanı tarafından yürütülür hükmü bulunduğundan bu maili size yazmak durumunda kaldım. Yönetmelik hükümlerimiz açıkça ihlal mi ediliyor? Yoksa şahsen ben gün hesaplamasında bir yanlışlık mı yapıyorum? Yoksa kendi kurumumuz kendi yayımladığı yönetmeliğin maddelerini kendisi mi ihlal ediyor.

Sizler tarafından bilgilendirilmeyeceğimizi biliyoruz çünkü bizi umursamadığınızın farkındayız. Bu konu hakkında hiç bir oda, Türmobun internet sitesi veya tesmerde en küçük bir bilgiye malesef rastlayamadık.

Tesmeri aradığımızda azarlanıyoruz.

Bu konular hakkında çok üzüntü içerisindeyim.

Bilgilerinize sunarım.

ALDIĞIM CEVAP.

Sayın ....

Yakınmanızda haklı olduğunuzu paylaşıyorum. Ancak, meslektaşlarımızın herhangi bir olumsuzluğa maruz kalmamaları için titiz bir değerlendirme ve irdeleme
yapıldığından sonuçların açıklanmasının çok kısa bir süre geciktiğini öğrendim. Umuyorum bu heyecanlı bekleyişiniz olumlu sonuçlanır.

Bayramınızı kutlar, iyi dileklerimi sunarım.

Prof. Dr. Tuğrul Tüfekçioğlu
TURMOB Yönetim Kurulu Üyesi

Not: Bu yazımdan alıntı yaparak foruma bir şey yazmayınız. Çünkü siz okuduktan sonra silmek düşüncesindeyim. Kendimizi afişe etmeyelim meslektaşlar. Hassasiyet gösterdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim

Eline sağlık güzel mail. Mailde sanki biraz tehdit var gibi aceleye getirtirseniz babayı alırsınız denmiş sanki. Allah kolaylık versin ne diyelim biraz an evvel okunurda biter bu çile inşallah.