Bugün 44.gün

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan champell59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bugün 44.gün

evet vardır tabi bir hayır da... ne zaman açıklanacağını bilsek bilgisayar başından kalkıp işimize gücümüze baksak. yada gözümüzü telefonun ekranından alsak...

Neyse arkadaşlar,
2010 temuz smmm yeterlik sınavı.! konusunun suyu çıkmış durumda. İnşallah tartışmalar bu konuyada bulaşmaz...

zeyna78 ' Alıntı:
Birşey sormak istiyorum, yasal süreden bahsediyoruz hepimiz 60. gün.
Peki yasal süre aşıldığında bizler neler yapabiliriz?

İşin o yönü karışık, aslında karışık değilde ben bilmediğim için biraz karışık geliyor.
İdari yargılama usülü kanunu ile mi dava edilir, memurun bilmemne muhakematimiydi neydi, o kanuna göre mi dava edilir bilemiyorum.

ancak her durumda sorumlu sadece ve sadece turmob başkanı, yönetmeliğini onun yürütmesi gerekiyor.

Görevi ihmal ile ilgili bir iddiada bulunup ceza aldırılabilir diye düşünüyorum.

proaccount ' Alıntı:
zeyna78 ' Alıntı:

İşin o yönü karışık, aslında karışık değilde ben bilmediğim için biraz karışık geliyor.
İdari yargılama usülü kanunu ile mi dava edilir, memurun bilmemne muhakematimiydi neydi, o kanuna göre mi dava edilir bilemiyorum.

ancak her durumda sorumlu sadece ve sadece turmob başkanı, yönetmeliğini onun yürütmesi gerekiyor.

Görevi ihmal ile ilgili bir iddiada bulunup ceza aldırılabilir diye düşünüyorum.

Yanlız şöyle bir durum var. Komisyon sınav kağıtları eline ulaştığı andan itibaren yasal sürenin başladığını iddia ediyor. Biz ise sınavın bittiği günü baz alıp, bugün 66 gün oldu diyoruz. Komisyona kağıtlar sınavın bittiği tarihten 10 gün sonra ulaştıysa daha 60 günün dolmasına 4 gün var demektir. Parantez içinde bu bilgiyide göz önünde bulunduralım.

champell59 ' Alıntı:
proaccount ' Alıntı:
zeyna78 ' Alıntı:

Yanlız şöyle bir durum var. Komisyon sınav kağıtları eline ulaştığı andan itibaren yasal sürenin başladığını iddia ediyor. Biz ise sınavın bittiği günü baz alıp, bugün 66 gün oldu diyoruz. Komisyona kağıtlar sınavın bittiği tarihten 10 gün sonra ulaştıysa daha 60 günün dolmasına 4 gün var demektir. Parantez içinde bu bilgiyide göz önünde bulunduralım.
yalnız yönetmelikte sınav tarihinden itibaren 2 ay içinde açıklanması gerekiyor diyor sınav komisyonu neyi iddia ederse etsin.

bugün de acıklanmadığına göre pzt kesin açıklanır heralde...açıklanmazsa da daha da açıklamasınlar zaten..meslekten soğudum beklemekten.

P.tesi açıklamazlar bence .
Hafta ortasını bulur gibime geliyor >:(

44. günde umut ediyormuşuz açıklanacak diye..ne safmışız.. : )

bir önceki sınav 52 günde açıklanınca umut ettik malesef... ama tarihinin bel ki de en geç açıklanan sınavı olacak bu. Bizimkisi de şans işde.

Arkadaşlar geçme baraj notu kaç?çan eğrisine göre değişiyormus ama 65 ile staj başlatılabilirmi? bu işin min. notu kaç?

Ben sınava bir sonraki dönemde 2011 martta giricem kısmetse Allah hepinize sabır versin,bende sıanv sonucu bekleyen bir olarak sıkıntınızı gayet iyi anlıyorum çalışmakta daha zor beklemek. Ülkemiz ve tüm emek verip çalışanlar icin Allah en hayırlısını olsun.

Allah sabır ve stressiz günler versin.

1economist ' Alıntı:
Ben sınava bir sonraki dönemde 2011 martta giricem kısmetse Allah hepinize sabır versin,bende sıanv sonucu bekleyen bir olarak sıkıntınızı gayet iyi anlıyorum çalışmakta daha zor beklemek. Ülkemiz ve tüm emek verip çalışanlar icin Allah en hayırlısını olsun.

Allah sabır ve stressiz günler versin.

60 geçme notu.....65 ile staj başlatılır...