Ynt: Büro açmalımıyım?
sayın bilgin sucu bizde burda ne polemik ne de kalp kırmak için bulunmuyoruz.bu mesleğin onurunu tabiki bende ciddiye alıyorum lakin bu bir süreç ve zamanla kendi değerini bulacak yeni nesillerin kendini daha iyi geliştirmesiyle bu artık kaçınılmaz.sayın meslekdaş ne hemşehrisinin ne de bir tanıdığının kendisine gelmediğini ve bu sizi de yanıltmasın diye belirtmiş ,bu meslekten para kazanamadım,işim az,defterim az diyede yakınmamış şahsi olarak tecrübesini paylaşmış ve şimdi ben bir alt foruma mesaj yazdım dedimki birkaç defteri olan buro açma konusunda sıkıntısı olan smmm belgesine haiz kişiler beni arasın benim ofisim var kimseden bir gider falan istemiyorum diyerekte yeni meslek mensuplarına yardımcı olmak adına büyüklüğünüde göstermiş.siz olayı nereye çekmişsiniz.
(senin 27 yılda yapamadığını ben 2 yılda yapacağım. Eğer 27 yıl çalışıpta bi potansiyel oluşturmadıysan bu mesleği neden bu kadar uzun yıl yaptın hataların nedir araştırdın mı, bilmiyorum ama 27 yılda her yıl bi defter bulsan 27 tane ederdi.)
yani bir meslek mensubunun bir meslek mensubuna heleki kendisinden tecrübeli büyüğüne ilgisi olmayan bir durumda bu şekilde söylemesi bana çok mu çok yanlış geliyor.Siz kendi kaderinizi yaşıyorsunuz başkalarıda kendi kaderini.Ben bu mesleği seçmekle bir tercih hakkımı kullandım ve bunu ben istemedikçe kimse beni ne yıldırabilir ne de önüme engel olabilir.Azminizi anlarım idealinizi anlarım ama yukardaki ifadeye anlam veremem.kimseyi ne kariyeriyle ne defteriyle ne de parasıyla defin etmiyorlar.