Büyük Gün 1 Şubat 2013 Bakalım Birbirimizin Sonuçları Ne ?

sınava giren herkesi geçirsinler
herkes 4 yıllık fakülte bitirmiş
başlatma sınavını kazanmış
üç yıl staj görmüş
çileye bak
sınava giren herkes geçer inşallah emek veren demiycem çünkü herkes bu emeği vermiş saten

bana msj geldi ankara odasından ama bu hepsini geçmiş oluyorum anlamına mı geliyor?emin olan arkadaşlar var mı?
çünkü ben 2.kez girdim 4 dersten.2 tanesinden iç emin değildim de ondan şaşırdım.
bi de yanlışlık olma ihtimali var mıdır sizce?

az önce İzmir Smmm odasından kazandınız diye aradılarancak teos da sonuçlarını göremeyince acaba teleon şakasımı yaptılar diyorum :)

Benide aramışlar fakat cumada olduğum için cevap veremedim. Geri dönüş yaptığımda kazananları aradıklarını söylediler başka da herhangi bir bilgi yok. Bu ne biçim bir anlayıştır böyle....

ulaşsalardı da söyleyecekleri aynı şey. tebrikler aramıza hoşgeldiniz. bu kadar yani..

boşverin ne olduğunu keyfini çıkarın. bizim için en azından bitti bu iş...

muhasebe 50 maliyet 55 odadan arandık çok şükür bitti darısı herkesin başına

M06 ve M07 nedir ? Finansal analiz ve Maliyet Muhasebesi mi? Galiba bu numaralar sınavda girilen ders sırasına göre olsa gerek? Bana bunlardan hangisinin maliyet olduğunu söyler misiniz? itiraz edeceğim de ..!

ilk kez sınava girdim kursla vs işim de olmaz lakin 7'de 5 yapmışım. bende durum bu.
kazanıp tüm sıkıntıları biten arkadaşlara da tebriklerimi gönderiyorum. gözünüz aydın.

mehaba arkadaşlar bende az önce baktım 6 dersten geçmişim. tüm dersleri veren arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. inş. darısı biz ve diğer arkadaşların başına. MART ayında inş.bu işi bitirebilirz

denetimden 26 almışım yüksek bekleyip düşük alan var mı benim gibi ben itiraz edeceğim
bende finansal muhasebeden 42 almışım. Hayatımın şokunu yaşadım. Hepsinden kalırım ama finansaldan kesinlikle geçerim diyordum.Çünkü sınav çok kolaydı ve çok rahat yaptım herşeyi bilançoyu gelir tablosunu bile ama 42 resmen kağıdımı okumamış kafalarına göre not vermişler bu nasıl bir sistem bu nasıl bir adaletsizlik anlayamıyorum. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah .Bende itiraz edeceğim.İnşallah adaletli bir şekilde neticelenir itirazlarımız.

denetimden 26 almışım yüksek bekleyip düşük alan var mı benim gibi ben itiraz edeceğim

bende denetimden yüksek bekliyordum 39 almışım, vergiden geçirirler belki diyodum 40 almışım. geçen sınavda da itiraz etmiştim bir puan bile değişmedi 4 dersim ne aşağı ne yukarı, aynı notu vermişler. bu sınavda 5 dersten girdim 3 ünü verdim 2 dersim kaldı. tek tesellim maliyeti vermiş olmak ve ortalama sıkıntısından kurtulmuş olmam. Vergiye itiraz edeceğim sadece o da sorular cevaplar yayınlandıktan sonra, neye nasıl dikkat ettiklerini bilmiyorum ama içimden öyle itiraz etmek geliyor.

Bende maliyet, finansal muhasebe ve hukuktan itiraz etmek isitiyorum. Sizce sonuçlar değişirmi yüksek bekliyordum 40 küsürle bırakmışlar. Sizce itiraz edeyim mi???? İlk girişimdi.

Arkadaşlar 2 dönemdir vergiden 40'la kalıyorum geçecek kağıt veriyorum ama yine 40 kalıyorum analizden bu dönem en düşük 50 alırım dedim 32 almışım bunlar nasıl kağıt okuyor hocanın dersanede yazdırdığı yorumların aynısını bire bir yazdım ama geçemedim.İnanın bu kağıtları okuyan hocaların nasıl okuduklarını halen anlamıyorum geçen dönem vergiye itiraz ettim değişmedi bu dönem itiraz etsem değişir mi acaba

Merhaba;

Bende hiç beklemediğim Analiz (41) ve Temel Hukuk (33) kalmışım direk itiraz ettim.
Neticesi olumsuz olsada bence itirazınızı yapın. Çünkü hatalarını farketsinler.