Büyük Gün 1 Şubat 2013 Bakalım Birbirimizin Sonuçları Ne ?

analiz ve hukuk için asla ama asla hak ettiğim notu aldığımı düşünmüyorum
ayrıca muhaseden yevmiye,büyük defter ve gelir tablosu 1 e 1 doğru
ama nasıl olmuşsa 57 almışım.
meslek hukuku 2 soru banko doğru, 2 soruda hemen hemen doğru ama 39 almışım.
temel hukuk çok büyük ihtimal ile geçtiğimi düşündüğüm dersten 43 almışım.
var bunda da bi hayır !!!

Çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla;

Tüm derslerden notlarını kısmışlar.

Analiz, Temel Hukuk ve Meslek hukukunda ise resmen haklar yenilmiş.

Çok yazık...

Son düzenleme:

hayırlısı hakkında itiraz edecekmisin özellikle hukuktan????

Bende finansal muhasebede saçmaladıklarını düşünüyorum o kadar kolay sınavdan kaldım hala inanamıyorum kağıdımı okuyan körmüydü neydi bilmem Allah nasıl biliyorsa öyle etsin...

hadi analız ve denetim neyse diyelim
ama hukuk ve meslekten kesinlikle geçtiğimi düşürken bu şekilde bi sonuç...
geçen dönem arkadaşım maliyetten sınava girdi ve çocuk, tesmerin açıkladığı cevap anahtarı gibi kağıt vermiş. her türlü geçtiği garantiydi
ama sonuç noldu ??? 42 puan

Teos ta dün itiraz ekleme kapalıydı bugün açılmış, Analiz, Temel Hukukuna ve Vergi hukukuna itiraz ettim. Bu derslerden kalmayı hiç beklemiyordum. Benim için olumsuz yönde büyük süpriz oldu.

aynı puanı almışız sizinle bende 42 aldım ve kesinlikle daha yüksek puan bekliyordun.itiraz edin bende edeceğim.

bende finansal muhasebeden 42 almışım. Hayatımın şokunu yaşadım. Hepsinden kalırım ama finansaldan kesinlikle geçerim diyordum.Çünkü sınav çok kolaydı ve çok rahat yaptım herşeyi bilançoyu gelir tablosunu bile ama 42 resmen kağıdımı okumamış kafalarına göre not vermişler bu nasıl bir sistem bu nasıl bir adaletsizlik anlayamıyorum. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah .Bende itiraz edeceğim.İnşallah adaletli bir şekilde neticelenir itirazlarımız.
aynı notu almışız bakalım itiraz sonuçları ne olacak inş.değişir.

acaba geçen dönem finansal muhasebeden itiraz edip olumlu sonuç alan kaç kişi var.hepsinin itirazı olumlu geldi mi acaba

bende çok korkuyorum değişmez diye kağıdım güzeldi hakkaten.en azından 10 kaydım doğruydu kebir kayıtları tamdı.nasıl puan vermişlerse artık.
Hayırlısı neyse o olsun artık...Nasipten öte yol yok.Bende çok emindim bilançom gelir tablom herşeyim tamdı ama 42 vermek istemişler :) İtirazımı yaptım... elimizden gelen tek şey...

Merhaba arkadaşlar,
Aralık 2013 döneminde ilk defa girdim ve 7/4 yaptım.Kalmayı beklediğim dersler denetim ve vergi idi ve öylede oldu.
Beni şaşırtan analizden geçerim diye hesap yapıyordum ama 41 ile kaldım.
Öğrenmek istediklerim, itiraz etmek için teosa paramı yüklememiz gerekiyor?
İtiraz sonucu ve 2.sınav başvuruları ile ilgili süre ve hareket tarzında bilgi verebilirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar,
Aralık 2013 döneminde ilk defa girdim ve 7/4 yaptım.Kalmayı beklediğim dersler denetim ve vergi idi ve öylede oldu.
İtiraz sonucu ve 2.sınav başvuruları ile ilgili süre ve hareket tarzında bilgi verebilirmisiniz?
Önce para yatırıyorsunuz teostan ders başına 20 lira itiraz için. Para yattıktan sonra itiraz başvurusu menüsünden itiraz etmek istediğiniz dersleri seçiyorsunuz o kadar.Mart sınavına 1 aydan az bir zaman kalada itiraz sonuçları açıklanıyor.

Merhaba arkadaşlar,
bankaya para yatırcaksın tesmerin sayfasından hesap bedelleri ve numaralara bak.sonra teosdan itiraz edeceksin.itiraz sonuçlarını bekleyip 2.sınava başvuracaksın.süreyi uzatıyorlar.

temmuz 2012 de ilk defa sınava girdim. 6 derstten geçtim. kaldığım 1 ders ve geçtiğim 2 derse itiraz ettim. Geçmiş olduğum derslerden biri olan Finansal Muhasebeye +8 puan daha geldi itiraz sonunda.

Kesinlikle itiraz etmelisin...