Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dediğin gibi ise sorun olmaz
aslında sormak istediğim şu

benim maliyet ve meslekten toplamda 150 almam lazım

maliyetten aslında dehaya göre 2 sorumda doğru meslektende hepsini yaptım ama ufak tefek eksikler var
maliyetten korkumda hesaplamalrı bazı şıklarda çok detaylı yapmadım o yüzden sordum

kağıdı okuyanlar 50-60 yeter diye düşünürse işim zor

artık aramıycaklar sanırım ben odayı ve ankarayı aramaktan sıkıldım, onlar aynı yanıtı vermekten sıkılmadılar.

Olmaz böyle bir şey ,
hem gün öldü hemde elde bir şey yok ya,
çocuğumu biel yoğunluktana rayıp ne yapıyor diyemedim bu ne ya

RUHSATI alınca hiç bir şey olmayacak biliyorum.
aynı sürün sürün daha fazla sürün ama
almak istiyorum şu ruhsatı ve bir an önce kurtulmak istiyorum stresten
::))

arkadaşlar ben analamdım açıkçası ; sınavlar açıklanmadna bir gün önce aradıklarını ya da mesaj atmalarına bir anlam veremedim. benim bildiğim sınav günü arıyorlarmış. yanılıyor muyum ?

bir de saat 10:00 gibi ya da 17:30 gibi sanıyorum. yanılıyor muyum ?

devamlı bakıyorum ama yarın açıklacak galiba bari gece 12 den sonra açıklasalar
benim ilk girişim pek çalışamadım ama 2 dersten(finansal muhasebe meslek hukuku) geçmeyi planlıyorum :) işl. en azından onları vermişimdir.

devamlı bakıyorum ama yarın açıklacak galiba bari gece 12 den sonra açıklasalar
benim ilk girişim pek çalışamadım ama 2 dersten(finansal muhasebe meslek hukuku) geçmeyi planlıyorum :) işl. en azından onları vermişimdir.

Dediğin gibi olur İnş. staj başlatma bizim zamanımızda gece açıklanırdı.

arkadaşlar ben analamdım açıkçası ; sınavlar açıklanmadna bir gün önce aradıklarını ya da mesaj atmalarına bir anlam veremedim. benim bildiğim sınav günü arıyorlarmış. yanılıyor muyum ?

bir de saat 10:00 gibi ya da 17:30 gibi sanıyorum. yanılıyor muyum ?

ben 2.kez girdim sınava. ilk sınavda dediğiniz gibi oldu. bazı arkadaşlar arandıklarını söyledi. ben de akşam üstü ne olur ne olmaz bi teos a giriyim dediğimde sonuçlar karşımdaydı.