Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ruhsatı hemen almayacağım zaten,az biraz beklemek zorunda . çok masraflı geldi bana:))))),
hakkettim ya şükür buna

ruhsatı hemen almayacağım zaten,az biraz beklemek zorunda . çok masraflı geldi bana:))))),
hakkettim ya şükür buna

Nurbanu hanım tebrik ederim. Sanırım son hakkınızdı..

Bende iki gün üst üste güzel sonuçlarla bitirdim bu stresi. Artık hem Mali Müşavirim hemde Spk Denetçisi.. :)

Kazanamayan arkadaşlarım ümitsizliğe kapılmayın sizlerde vereceksiniz mutlaka...

Benide aramışlar fakat cumada olduğum için cevap veremedim. Geri dönüş yaptığımda kazananları aradıklarını söylediler başka da herhangi bir bilgi yok. Bu ne biçim bir anlayıştır böyle....

Sınav Teos dan kaçta açıklanır bir bilgi var mı arkadaşlar.. Küçük iller adayları bilgilendiriyor bitirsin veya bitirmesin İstanbul dakilerin suçu nedir. Sınav sistemi saçma da en azından şu sonuç açıklamayı düzgün yapsalar ya. İlla ki yüksek yerlerde dayımız mı olması gerekli.. Bilişim çağında bu beklemenin anlamı nedir anlamıyorum.. Amaçlanan nedir.

Nurbanu hanım tebrik ederim. Sanırım son hakkınızdı..

Bende iki gün üst üste güzel sonuçlarla bitirdim bu stresi. Artık hem Mali Müşavirim hemde Spk Denetçisi.. :)

Kazanamayan arkadaşlarım ümitsizliğe kapılmayın sizlerde vereceksiniz mutlaka...

maşallah üztadım size.
sondan bir önce idi.
ben karışık giridm.
her döenm girmedim sınavlara. gidridğim zamanda 3 ders yada 2-1 ne oldu ie onu seçip ona girdim.
normal de her dersi ilk mecburi olanı saymazsak eğer , 1 kere girip geçmiştim. maliyet hariç