Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sakin sakin bekliyordum ne güzel yarını.. forumu yazılanları okudukça stres oldum şimdi.. her mesaja çalan telefona gerilmeye başladım..
hayırlısı hepimiz hakkında.. güzel sonuçlar olur herkes için umarım.

selam arkadaşlar biraz önce TESMER i aradım.Sınav sonuçları odalara gönderildi mi dedim.Sınav sonuçları daha bizim elimizede gelmedi dedi.Yarın sabahtan gönderecekler galiba..

Şimdiye kadar mutlaka birilerini aramaları lazımdı kesin bu gün bir haber çıkmayacak. Aman ben yarına da razıyım yeterki daha fazla uzamasın.

heycan heyecan. hadin bakalım. biri ararsa diye umut işte.

umut fakirin ekmeği arkadaşlar.

selam arkadaşlar biraz önce TESMER i aradım.Sınav sonuçları odalara gönderildi mi dedim.Sınav sonuçları daha bizim elimizede gelmedi dedi.Yarın sabahtan gönderecekler galiba..

sınav sonuçları elimize ulaşmadı demeleri yalan çünki teosa zaten girdiler onlara daha gelmesini beklersek haftaya anca açıklanır

elimize sınav sonuçları gelmedi de ne demekmiş. daha sınav sonucu gelcek sisteme girilcek ve notlar ortaya çıkcak. bir hafta daha bekle demek. saçmalığa bak.

bu saate kadar en azından bir kaç kişiye sınav sonuçları gelirdi. ankara odasını aradım. elimize gelen birşey yok diyorlar..