Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doneri

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar büyük gün 31 ocak 2013. geçen arkadaşlar bir gün önce sonuçları odalar tarafından sms olarak bildirilcek. geçemeyen arkadaşlar ertesi gün teostan öğrenecekler. inş. herkes geçer ve bu sınav stresinden kurtulur. herkes sonuçları burada paylaşsın lütfen.

Sınav sonuçları bir iki gün erken açıklanma ihtimali varmı acaba yoksa cumaya kadar mutlaka bekleyecekmiyiz

SınavdaN geçenleri bir gün önce odalar sms ile bildiriyorlar. Lakin dersin kalırsa sınav açıklanma gününü bekliyorsun. 60 günlük süreyi doldurman gerekiyor.

istanbul arıyor sms bildirmiyor adamı kalpten götürecekler nasıl bir sınav sistemi 60 günde açıklamamı oluyor 2 dersimiz kaldı heyecandan rüyalarıma giriyor kendi kendime puan veriyorum 1 soru ben olsam şu puan veririm 2 soruya şu puanı veririm hadi bunu keselim eksik puan verelim diye diye yatıyorum ilk sınavımda 3 dersten geçtim 1 derse itiraz ettim muhasebeden 44 almıştım 50 ye tamamladılar temmuz sınavında 4 dersten girdim analiz ile maliyeti verdim aralıkta denetim ile vergiden girdim şimdi sınavın sonucunu bekliyoruz hergün teosa giriyorum değişiklik varmı diye ALLAH herkesin emeyini boşa çıkarmasın bekleyelim perşembe günü engeç 6 ya kadar ararlar aramasalar 01/02/2013 tarihinde sınavı zaten açıklıyolar.nasip

benimde rüyalarıma giriyo denetimden geçmişim vergiden kalmışım kabus gibi ya açıklansada kurtulsak

içim de bir skıntı var, sanki herkesi aramışlar , ama beni aramyı unutmuşlar ve saat 19,00 olmuş da aramalr bitmiş gibi , kötü yüm:(
ama sebeb sınav değil neden ise bugün böyle malesef ,sebebi belli değil

no panic arkadaşlar. elbette sizide arıcakalr kendinizi sakin tutmaya çalışın dicem ama olmıcak. neyse.

ya sanırım sizleride heyecanlandırdım lütfen sakin olun 2 gün daha sabır düşünmeyin artık işinizle ilgilenin ben öyle yapıyorum umarım herkes kazanır

yok ya rahatım sonavdan öıktıktan sonra 2 hafta kafayı yedim omu doğru bu mu doğru diye ,ama bugnkü bunalımımın sınav ile alakası yok. sadece sebebsiz sıkıntıya bir isim taktım o akdar. çok yoğunum ve de 2 ay bekelyen 2 gün daha bekler diye bakıyorum olaya.
sınavı kazanırsam bir helva sözüm var işyerindekilere:)) onalr soruyor, un helvası yiyecek , dua edecekler ::) ruhuna

Merhaba arkadaşlar. Dilerim ki herkes umduğu sonuçları alır, hepimiz emek harcadık..

Son düzenleme:
yok ya rahatım sonavdan öıktıktan sonra 2 hafta kafayı yedim omu doğru bu mu doğru diye ,ama bugnkü bunalımımın sınav ile alakası yok. sadece sebebsiz sıkıntıya bir isim taktım o akdar. çok yoğunum ve de 2 ay bekelyen 2 gün daha bekler diye bakıyorum olaya.
sınavı kazanırsam bir helva sözüm var işyerindekilere:)) onalr soruyor, un helvası yiyecek , dua edecekler ::) ruhuna
Sizin helva sözünüz varmış benin ne baklavalar ne yemekler sözüm var bir bilseniz

yok valla helva hariç kimseye söz vermedim.ne olur ne olmaz dedim. sınavı kazanınca , para lazım ya borca batmayalım dedim::))) şaka tabi.

Evet büyük gün geldi çattı. Sayılı gün çabuk geçer derler; ama her günü ayrı ayrı sayınca çabuk da geçmedi.İşle meşgul olmaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyor. İster istemez heyecanlanıyorum. İnşallah herkes ama herkes emeğinin karşılığını alır.Çünkü birbirimizin neler hissettiğini çok iyi biliyoruz.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar. herkes biran önce verip kurtulması dileğimle. inş. ben ve diğer arkadaşlarda verip kurtulcak. zorlu bir süreci geçmekte büyük bir başarı.

teosa her gün bakmaktan bıktım, inşallah bugün açıklarlar.3dersim kalmıştı, vergiden kaldım ama denetim ve finansal tablolardan umutluyum, hakkımızda hayırlısı.