Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cevabın için teşekkür nurbanu ben formülleri yazmadım demekki o yüzden kalmışım 40 vermişler hakkını almışşsın çok sevindim insallah bende bigün hakkımı alırım finansalı 46 ile bırakmışlar itiraz edecegim 17 sorudan 12 13 doğrum vardı bilaqnço gelirtablosu büyük defter kayıtlarım tamdı hakkımı yine yemişler üzgünüm üzülmeyede alıştık sağlık olsun artık itirazları bekleyecegim nurbanu ve kaya bey ikinizide tekrar tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum darısı başıma diyorum

muhakkak ltlraz et nerelerden puan kırarlar diye bilemediğim icin hem açıklama?yazdğm hem formül insallah bir an önce sen de bitlrirsin .

Kaya Üstad benimde vergi ve analiz notuna acil ihtiyacım ve nacizane bu derslerden tavsiyelerinize ihtiyacım var ? iki sınavdır geçer kağıt veriyorum vergiden 40 kalıyorum analizden bu dönem geçer kağıt verdim 32 geldi ve bu derslere itiraz edim mi acaba ?

ben dehanın kitabından hazırlandım bütün derslere faydasıda oldu.vergiyi veremedim gerçi 40 aldım.analizden 78 aldım 3 tane kağıt vermiştim.

arkadaşlar valla ben temmuzda giricem calışmayım mı ders bilemedim madem kimi geçircekleri belli.
gerçekten bu kadar not kırma diye bişey olabilir mi anlayamıyorum.

kimi geçirecekleri elbette belli değil, ama kaç kişi geçirecekleri belli sanki.(bence)
o yüzden ,soru çözmeye dayalı çalışmak lazım, eski sorulara çok bakın,
onların istediği tazr yazmanıza fayda sağlar

Arkadaşlar hiç bir şeyi kafanıza takmadan yolunuzdan ilerleyin.. Yok şöyle olmuş, yok böyle olmuş gibi bir çok konu konuşulur burada... Asla ümitsizliğe kapılmayın. Mutlaka sizde o mutlu sona ulaşacaksınız. Karamsarlık kaplamasın sizleri... Burada duygu ve düşüncelerimizi paylaştım sizlerle. Çok yararlı oldu bu.

Bundan sonraki dönemde sınav sonuçları açıklandığı zaman mutlaka buraya bakacağım ve şimdi bir kaç dersten kalmış olanların geçtiğini göreceğim ve mutlu olacağım...

Zafer ve şans sizlerle olsun. Başarı dileklerimle,

Sevgiyle ve hoşçakalın.
KAYA

Arkadaşlar dün ankara odası başkanı aradı. İbrahim bey odaya nezaman kayıt olacaksınız dedi. Bende dedim başkanım harçlara zam gelmiş. Bismillah demeden kamçıyı vurdular dedim. En kısa zamanda kayıt olcam dedim. Oda tamam bekliyorum dedi.

arkadaşlar selam, 2013 29/30 haziranda sınava gireceğim. yeterlilik için dersaneye de yazıdım. 2000 tl verdim. çalışma programı ile tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.... şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar selam, 2013 29/30 haziranda sınava gireceğim. yeterlilik için dersaneye de yazıdım. 2000 tl verdim. çalışma programı ile tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.... şimdiden teşekkür ederim

Sayın smhdrmz Allah kısmet ederse bende 2013/2. dönemde sınava gireceğim. Aynı şeylere benimde ihtiyacım var. Paylaşmanın herkese faydası var... Hangi dershaneye yazıldınız?

Benim çalışma sistemim ve çalışma planım dersleri nasıl verdiğimi sizlere yardımcı olması açısından paylaşmak istedim.

İlk sınava 2011 aralıkta girdim Finansal muhasebe 62 ile verdim. Orhan Sevilengülün kitabından çalıştım. ÇIkmış eski soruları bol bol çözdüm.
Finansal analizden 92 aldım dehanın kitabından çalıştım bol bol monografi çözdüm.
Meslek hukukundan 60 aldım dehanın kitabından çalıştım bu üç dersi ilk girişte verdim.

Denetimi 3. girişimde verdim 65 aldım. Ersin Güredin Denetim ve Güvence hizmetleri kitabından çalıştım. Bol bol okudum.
Hukuku Arif Kocaman kitabından çalıştım 50 aldım.

Vergiyi 3. girişimde verdim gib'den kanunları okudum.
Maliyet Muhasebesinden kursa gitttim 4. girişimde verdim.

Sadece tek dersten maliyetten kursa gittim. Diğer dersleri kendim çalışarak verdim.
Allah sınava gircek ve sınava hazırlanacak bütün meslektaş arkadaşlarım başarısını boşa çıkarmasın.