Çalışılmadığına dair bildirim girişi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Çalışılmadığına dair bildirim girişi

Raporun giriş şeklini SGK doğru demiş,
Güncellemde bi hata varmıdır?
Şu şekildede fikir yürütebiliriz kişinin güncellenecek bir şeyi kalmadı neden? o rapor ile işlem bitti şeklinde olabilir sadece SGK ile irtibat kurabilirsiniz sanırım

efocann ' Alıntı:
sistem güncellemeye olanak sağlıyor yaptırımı hakkında biraz araştırdım ama düzeltme(güncelleme) ile ilgili bir yaptırım bulamadım.

Güncelleme yapıldığında sistem son tarihi baz alıyor. İPC yemek kaçınılmaz oluyor.

SGK ile iletişim kurdum zaten.Biz sizin ekranınızı bilmeyiz ama sistemde problem yok diyorlar.Raporun tarihi henüz bitmedi. Doğum Aralık ayında olduğu için Aralık ayını henüz girmedim. Güncelleme de yapamıyorum yukarıda yazdığım gibi. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Sizin hatalı girişlerinizi silmiş olmasınlar?

Ne yaptıklarını bilmiyorum ama bana bu konuda bir şey söylemediler.Sadece siz deneyin mutlaka olur diyorlar. ben se hiç zannetmiyorum.Çünkü haftalardır deniyorum olmuyor.

Bu konuda bana yardımcı olacak kimse yok mu? Çok zor durumdayız...

Sayın serden..Güncelleme için kişinin T.C. kimlik numarasıyla giriş yaptığınızda..kayıt bulunamadı diyorsa..ya siz giriş yapmadınız.. ya da sizin girişleriniz hatalı olduğu için sistemden sildiler..Sonuçta rapor bitiş tarihinde herhangi bir gecikme yok..Bu nedenle kendinizi sıkıntıya sokmayın..

Siz rapor girişini..başlangıç ve bitiş olarak bir kerede girin..zaten adamların istedikleri de bu..

Yukarıda dediğim şekilde de denedim hala bi sonuç elde edemedim. Bir de rapor başlangıç tarihi ve bitiş tarihini dikkate alarak yediden denedim.Bu sefer de bu kişiye ait daha önce rapor girilmiş gibi bir uyarı veriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum:((

Valla meraklandım bende.. artık verin şifrenizi ben deneyeyim diyeceğim ama o da garip olur..:)