Çalışmayan e beyanname

herkese selamlar, son iki seferdir beyannamelerin son günü e beyanname sitesi çalışmıyor ya da çok zor çalışıyor. e beyannameyi aradığım zaman bana yoğunluktan olduğunu söylediler. hatta bayan bir de öğüt verdi" son güne bırakmayın". son güne kalıp kalmama çoğunlukla bizim elimizde bile değilken uzun zamandır ilk gün son gün demeden tıkır tıkır çalışan site neden birden böyle yapmaya başladı anlamıyorum.

Ynt: Çalışmayan e beyanname

umutugur ' Alıntı:
herkese selamlar, son iki seferdir beyannamelerin son günü e beyanname sitesi çalışmıyor ya da çok zor çalışıyor. e beyannameyi aradığım zaman bana yoğunluktan olduğunu söylediler. hatta bayan bir de öğüt verdi" son güne bırakmayın". son güne kalıp kalmama çoğunlukla bizim elimizde bile değilken uzun zamandır ilk gün son gün demeden tıkır tıkır çalışan site neden birden böyle yapmaya başladı anlamıyorum.

Bizlere devletin eziyeti mi bu? Sabahtan beri uğraşıyorum iki firmamım formlarını zorlukla gönderdim. Geriye bir firma kaldı ama e-beyan da tık yok. Açılmıyor bile...

saat 17:09 sistem hala yok. işleri son güne bırakmayın demekle bu işler çözülmüyor. muhasebecinin işi ney gece 11 de sistem gelince verir. gel de kafayı yeme

Sistem şuanda açıldı sorunsuz gibi uzatmazlar

Merhaba ;

Gerçekten çok yazık. Büroyu kapatmak yok, personel mesaiye devam .

Belli bir saatten (17.00-18.00 ) sonra eğer sistemde sorun varsa erteleseler ne olur sanki ? Herkes bilgisayar başında bekliyor.Mağdur olunmayacak MIŞ .

İSMMO'nun açıklaması da aşağıdaki gibi.

Yorum yok.
31/01/2011

Değerli Üyemiz,

Gelir İdaresi Başkanlığının Bilgisayar sistemine yoğun olarak giriş yapılması nedeniyle Ba - Bs formlarının gönderilmesinde sorunlar yaşanmaktadır.

Bakanlık yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde teknik çalışmaların sürdürüldüğünü en kısa sürede sisteme girişlerin rahatlayacağı ifade edilmiştir.

Diğer taraftan teknik arızanın veya internet hatlarındaki sorunlar giderilmemesi halinde, Vergi İdaresi süre uzatımı yaparak mükelleflerin cezalı durumu düşmelerinin önleneceği tarafımıza ifade edilmiştir.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Yahya Arıkan

Şimdi boş vereceğim

yarın hepsine düzeltme..

Boş onaylama yapmak yerine bari dolusunu onaylayın.

Yetmezki zaman sadece birinde 31 satır var

Değerli Üyemiz,

Aralık 2010 Dönemine ait Ba-Bs formlarını Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinde oluşan yoğunluğundan dolayı bazı meslektaşlarımız süresinde gönderememiştir. Gelir İdaresi Başkanlığı ile görüşmeler sürdürülmekte olup, bu durumun mücbir neden kabul edilerek mükelleflere Özel Usulsüzlük Cezası kesilmemesine ilişkin talepte bulunulmuştur.

Yapılan görüşmeler olumlu sonuç vermiş olup; mücbir sebep hali gözönüne alınarak, 2 Şubat 2011 tarihine kadar gönderilmesi halinde herhangi bir ceza uygulanmayacaktır. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından VUK Sirküleri /44 yayımlanmıştır.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Yahya Arıkan
Başkan

Sn başkana şahsen yorumsuz teşekkür ederim. Bu haberi dün beklerdik

komedi resmen alay eder gibi sistem çalışmıyorsa saat 17:00 da beyanlar uazatılmalı kimse pc başında 24:00 bekleyecek diye bir kaydı yok mali müşavirlerde insan robot değil ama nedense bunu anlayan kimse yok odalar dahil >:(