Değerli arkadaşlar
Affınıza sığınarak İnsan Kaynakları ile ilgili bir uygulama sormak istiyorum..
Çay saatleriniz idari kadro, personel, üretim çalışanları için nasıl uygulanıyor..
Bu bölümde çalışan sayısı kaç kişi(temizlik-çay)
Bizim işletmemize temizlik:1 Çay:1 kişi
125 çalışanımız var 25 kişi idari kadro 4tane şef var.
bu konu (temizlik ve çay) sürekli sorun oluyor bir uygulama oturtamıyoruz, konuyu buraya kadar getirdiğime göre varın siz düşünün artık..
Önerilerinizi, fikirlerinizi, uygulama örneklerini paylaşırsanız sevinirim...
Herkese teşekkür ederim...
Affınıza sığınarak İnsan Kaynakları ile ilgili bir uygulama sormak istiyorum..
Çay saatleriniz idari kadro, personel, üretim çalışanları için nasıl uygulanıyor..
Bu bölümde çalışan sayısı kaç kişi(temizlik-çay)
Bizim işletmemize temizlik:1 Çay:1 kişi
125 çalışanımız var 25 kişi idari kadro 4tane şef var.
bu konu (temizlik ve çay) sürekli sorun oluyor bir uygulama oturtamıyoruz, konuyu buraya kadar getirdiğime göre varın siz düşünün artık..
Önerilerinizi, fikirlerinizi, uygulama örneklerini paylaşırsanız sevinirim...
Herkese teşekkür ederim...