Cd Hakkında

mrhb meslek mensubu adaylarım.Benim bir sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımı yeni formatladığımdan dolayı 4.cd taktığımda bana kurulumu yeniden yapmamı söyleyen bir hata mesajı geliyor. Ben de ilk cd.kurulumu farklı bir yere kaydettiğimden dolayı bu bölümü formatlamadım. tekrar yeniden cd.kurulumu yaptıktan sonra seri numaramı girdğim zaman bana; seri numaranız geçersiz ya da bu paketi kullanmaya yetkiniz yok diye bir ileti geliyor. İnternetten güncelleme bilgilerini kontrol ettiğimde seri numaramı yazdığım zaman herhangi bir problemle karşılaşmıyorum yani görebiliyorum okunan slaytları böyle bir sorunla kaşılaşan varsa yardımlarınızı bekleriz şimdiden teşekekkür ederim

Ynt: Cd Hakkında

kuzeyli_61
en son kurduğun tesmer proğramını(e-USE) denetim masasına girerek kaldır(xp 2003 kullanıyorsan bu söylediklerim geçerlidir)sonra başlattan bilgisayarıma gir hangi diski kullanıyorsan (c veya d diski)genelde c diskidir yüklemeler( eğer başka bir yere yönlendirmediysen )program files klasörüne tıklayıp aç,orada TESMER yazılı klasörü ara bulduğunda onu sil(eğer c diskinde yoksa aynı prosedürleri d diski için yap)bazen programı kaldırdığında klasör boş olarak orada kalabiliyor.Yeniden TESMER e-USE kur kurulum klavuzun varsa kurulumu ordan okuyarak acele etmeden aşama aşama yap,en son senden şifreni isteyecektir yazıp okeyledin mi iş bitmiştir.Sonra beni bilgilendir .ha bu 61 ne dir TRABZON mu yoksa. kolay gelsin.

cengiz türk
Evet trabzonluyum ismim Tuncay tanıştığımıza memnun oldum Cengiz bey.Cengiz bey söylediğiniz şekilde yaptım ama ben hardiskmi değiştirdim eski hardiskteki bilglerini yeni hardiske kopyaladım. cd.kurulum işlemini yeni hardikske yaptığım zaman ikinci kez kuruluyor gibi oluyor ve seri numaramı geçersiz ya da bu paketi kullanmaya yetki vermiyor. Bu durumu bilgisayarcı bir arkadaşa sordum.Bana modemi resetleyip modemi yeniden yüklememi söyledi. Şimdi bu şekilde yapacağım. Bakalım nasıl bir netice alacağız.Şu an modemi bilgisayarcı arkadaş verdim. İnşallah bu şekilde olur. Bu konuda size bilgi vereceğim ilginiz için çok teşkekkür ederim kolay gelsin

merhaba arkadaşlar, biraz geç bi cvp ama banada aynısı olmuştu seri numarasını tek hane eksik yazdım oldu...17 haneydi 16 haneye düşürmüşler..başarılar..