Sn forum üyeleri,
Firmalarımızdan birine işci girişi yaptık,aylık bildirgeyi vereceğim zaman giriş yaptığımız numaranın yanında bir başka ssk numarası daha varmış.ve bizim giriş yaptığımız numaraya vatandaşlık numarası tanımlanmamış,dolayısı ile e-bildirgeyi veremiyorum.işciyi ssk gönderdim numarana vatandaşlık nosunu tanımlat diye ve daha sonra memurla bende görüştüm.
alınan cevap;
memur--- --------bu numaralar birleşecek,ben şimdi yazıyı yazıyorum
işci ve ben ------- ee ben mayıs 2008 bildirgesini veremiyorum.
memur------------o sizin sorununuz
işci ve ben---------e işte bizde size geldik ya,sorunun çözüm merkezi siz değilmisiniz
memur------------benim çözümüm bu...
diyor.
şimdi sizlere sormak istediğim şu:
işcinin diğer numarasında sorun yok,ben bildirgeyi işcinin o numarasını kullanabilirmiyim.ayrıca bir dilekçe ile kuruma bilgi versem diyorum.
mantık olarak dosyaların birleşeceği ve 2 farklı numarası olmasına rağmen aynı kişi diyerekten e-bildirgeyi verebileceğimi düşünüyorum.
amaaaaa sizlerinde görüşünüzü almak isterim.
Verilecek cevaplara şimdiden teşekkür ediyorum.
Firmalarımızdan birine işci girişi yaptık,aylık bildirgeyi vereceğim zaman giriş yaptığımız numaranın yanında bir başka ssk numarası daha varmış.ve bizim giriş yaptığımız numaraya vatandaşlık numarası tanımlanmamış,dolayısı ile e-bildirgeyi veremiyorum.işciyi ssk gönderdim numarana vatandaşlık nosunu tanımlat diye ve daha sonra memurla bende görüştüm.
alınan cevap;
memur--- --------bu numaralar birleşecek,ben şimdi yazıyı yazıyorum
işci ve ben ------- ee ben mayıs 2008 bildirgesini veremiyorum.
memur------------o sizin sorununuz
işci ve ben---------e işte bizde size geldik ya,sorunun çözüm merkezi siz değilmisiniz
memur------------benim çözümüm bu...
diyor.
şimdi sizlere sormak istediğim şu:
işcinin diğer numarasında sorun yok,ben bildirgeyi işcinin o numarasını kullanabilirmiyim.ayrıca bir dilekçe ile kuruma bilgi versem diyorum.
mantık olarak dosyaların birleşeceği ve 2 farklı numarası olmasına rağmen aynı kişi diyerekten e-bildirgeyi verebileceğimi düşünüyorum.
amaaaaa sizlerinde görüşünüzü almak isterim.
Verilecek cevaplara şimdiden teşekkür ediyorum.