Çok Acil Yardımcı Olabilirmisiniz Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelik
1 Şub 2006
Mesajlar
49
Konum
istanbul
Merhaba,
Yazarkasa satarken müşteriden Ö.K.C izin belgesi alıyoruz.Bir müşteri Çınarcık merkezdeki işyerine Maslak ta şube açıyor.Çınarcık da Vergi Dairesi olmadığı için Mal müdürlüğünden konu bölümünde Ödeme Kaydedici Cihaz Alım İzni yazan bir belge almışlar.Ancak belgede;
.....vergi numaralı mükellefimizsiniz....adresinde açacağınız şubenizde 3100 Sayılı kanuna göre ÖKC kullanmakla yükümlü olduğunuz tebliğ olunur yazıyor.
Mükellefe hitaben yazılmış bu belgeye istinaden müşteriye bu cihazı satabilirmiyiz.Malmüdürlüklerindeki uygulamalar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan çok acil bilgiye ihtiyacım var.Teşekkür ederim.

Not: Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz. İlginize teşekkürler...
 
Sayın Nilay;Çınarcık Mal Müdürlüğünde alınan yazıya istinaden yazar kasa satışı yapabilirsiniz.Mal Müdürlüğünde uygulama farklıdeğil işlem ve prüsüdür aynıdır.
 
Teşekkür ederim.Mal müdürlüğünden alınan yazı içerik olarak farklı olduğu için tereddüt ettim.Bildiğiniz gibi normalde izin belgesinde Ö.K.C.almasında sakınca yoktur yazıyor.Bu yazıda ise sorumda da belirttiğim gibi mükellefe hitaben '....cihaz kullanmakla yükümlü olduğunuz dosyanızın tetkikinden anlaşılmıştır,tebliğ olunur' yazıyordu.
tekrar teşekkür ederim..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst